Storhamar gnistret i seriepremieren: – Det er veldig godkjent – Storhamar

Storhamar gnistret i seriepremieren: – Det er veldig godkjent

(Romerike – Storhamar 20-38) Storhamar ledet 16-10 ved pause og vant 38-20 i serieåpningen mot Romerike.  

Storhamar fikk en pangstart på kampen og var tidlig oppe i ledelse 5-0. Så kom en periode der Romerike kom mer til hektene, før Storhamar tok over igjen mot pause. I andreomgang var Storhamar overlegne og ledet 28-14 midtveis i omgangen. Storhamar hadde full kontroll og vant til slutt 38-20. Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen var fornøyd:

– Jeg er fornøyd. Vi vinner med 18 i seriepremieren, og jeg kan ikke forlange så mye mer. Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen, sier Kenneth.

– Jeg er fornøyd med seriestarten. Det var veldig mye positivt, men det var noe småtteri som ikke var så bra. Det var litt småhakkete og litt halvveis i etablert angrep, men det var veldig mye som var veldig bra, sier Gabrielsen videre.

SEIER: Mia Solberg Svele, Olivia Löfqvist og Susanne Liberg Amundsen kunne reise hjem til Hamar med to poeng i bagen.

– Jeg synes det er veldig godkjent. Vi vinner med mange mål og fikk satt tempo i kampen. Jeg er bare stolt over at vi klarte å få en så bra kamp, for det var litt ekstra nerver i dag siden det var første seriekamp, sier Mia Solberg Svele.

– Hva skjedde i førsteomgangen da de kneppet litt innpå?

– Vi slurvet litt i angrep, og da fikk de noen lette scoringer. Men jeg følte vi hadde kontroll på kampen hele veien, sier Mia Solberg Svele.

Hun tråkket over tidlig i førsteomgang, men var tilbake på banen etter pause.

– Jeg fikk en liten overtråkk, men det går fint nå. Jeg fikk den teipet. Det skal mye til for at jeg ikke skal spille. Det gjorde litt vondt, og vi ledet såpass mye, og da følte jeg bare for å spare meg, sier Mia, som ikke spilte veldig mye etter pause.

BANENS BESTE: Ane Cecilie Høgseth

KAMPFAKTA:
Romerike – Storhamar 20-38 (10-16)
Rema 1000-ligaen

Storhamar: Olivia Lykke Nygaard, Eli Marie Raasok, Susanne Liberg Amundsen 5, Ane Cecilie Høgseth 7, Mathilde Rivas-Toft 4, Kristin Venn 5, Tina Abdulla 2, Olivia Löfqvist 4, Mathea Enger 2, Mia Solberg Svele 1, Line Ellertsen 3, Anna K. Jacobsen 1, Anniken Obaidli 2, Guro Nestaker 2.
Utvisninger: Romerike 2×2 min, Storhamar 1×2 min
Tilskuere: 612 i Skedsmohallen