Kenneth før Folkespiller-kampen mot Aker: – Vi har garantert en gjeng sultne spillere – Storhamar

Kenneth før Folkespiller-kampen mot Aker: – Vi har garantert en gjeng sultne spillere

Onsdag får Storhamar besøk av Aker i «Folkespillerkampen».

Storhamar har seks seire på syv kamper og er to poeng bak serieleder Vipers. Onsdag kommer Aker på Hamar-besøk.

– Hva forventer du mot Aker, Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen?

– Etter en internasjonal uke forventer vi et Storhamar-lag som skal sette standarden så raskt som mulig. Et lag som er skarpe i kantene og tydelige på hva vi ønsker. Det er forholdvis viktig å sørge for å komme på riktig spor raskt. Være soleklart best på de enkleste tingene samt power og tilstedeværelse, sier Kenneth.

– Er det en utfordringer når så mange åtte spillere er borte på diverse landslag?

– Ja, det kan det selvfølgelig noe ganger være. Men for vår del er det som regel alltid utelukkende positivt. Spillere kommer ofte tilbake med noen gode opplevelser.  De trener godt og får hvilt nok. I tillegg for de god og konstruktiv feedback og nye impulser som de kan ta med inn i laget vårt.  

– Så du frykter ikke at spillerne er sliten og mette når de kommer tilbake samlinger?

– Nei, overhodet ikke, så lenge de er friske og skadefrie så er dette bare vinn- vinn. Det forplikter å representere et landslag. Det du gjør i det daglige er det som skaper gode spillere over tid. Så vi har garantert en gjeng med sultne spillere som er klare til å ta imot Aker på onsdag.  

– Hva kjennetegner Aker denne sesongen?

– Egentlig veldig likt som forrige sesong. Samme solide trenerteam. Mistet noe viktige spillere, det gjør Aker etter hver eneste sesong. Så jobber på, får frem nye spillere. Nå er det Lea Stenvik og Mari Myrland som er på  full fart inn og setter til tider en god standard på konseptet til Aker. I tillegg har de samme solide målvaktsteam pluss pluss. De variere jo fortsatt mye i prestasjon. Fra å tape med 3 mål mot Gjerpen til å slå Molde med hele 13 mål tre dager etter. Det sier sitt om kvaliteten som ligger i laget, sier Kenneth Gabrielsen.

BILLETTER TIL ONSDAGENS KAMP FINNER DU I APPEN ELLER PÅ HJEMMESIDEN