Susanne mener søndagens motstander Gjerpen er høstens store overraskelseslag – Storhamar

Susanne mener søndagens motstander Gjerpen er høstens store overraskelseslag

Søndag venter en vrien bortekamp mot nyopprykkede Gjerpen som både har slått Sola og Molde, samt spilt jevnt med Vipers i én omgang.

Tidligere denne uken sendte Gjerpen Molde ut av NM. Gjerpen vant 32-20 på bortebane og er klare for kvartfinale mot Larvik.

Nyopprykkede Gjerpen, som trenes av Pål Oldrup Jensen, har tatt greit for seg i høst. Hjemme i Skienshallen denne sesongen har Gjerpen slått Tertnes 28-26, Aker 23-20, mens det ble tap 24-28 mot Larvik. På bortebane har de slått Sola 37-30. I tillegg yppet de seg borte mot Vipers og lå under 9-10 ved pause. Kampen endte til slutt med seier 31-21 til Vipers.

Susanne Liberg Amundsen er spent før søndagens kamp som har avkast klokken 15.00.

– Det gjelder det å gjøre gode forberedelser og ha fokus hele veien. Vi må samtidig fortsette å utvikle vårt spill. Tror derfor det blir viktig at vi er lojale og holder oss til de avtalene vi blir enige om. Det er når vi spiller sammen vi er best, sier Susanne.

– Gjerpen har vært solide noen kamper, er det grunn til å frykte dem litt?  

– Absolutt! Gjerpen har vist at de kan ta poeng fra lag som er antatt å kjempe om en høy plassering på tabellen denne sesongen. De er et fysisk lag som i tillegg er svært samspilte. De har flere spillere med mange gode kvaliteter, blant annet Linn Andresen som spilte i Storhamar tidligere. Så dette blir en tøff kamp, sier Susanne.

BORTEKAMP: Susanne Liberg Amundsen og Storhamar reiser til Skien søndag for å møte Gjerpen.

Storhamar spilte NM-kamp borte mot Follo onsdag og vant 36-22. I serien er Storhamar to poeng bak Vipers.     

– Jeg synes vi er inne i en god periode. Dette gjelder både i kamp og på trening. Det er fokus og kvalitet i det vi gjør. De siste kampene har vært preget av svært gode første omganger der vi har gått til pause med en stor ledelse. Ofte er det slik at det er det siste vi husker best. Så det å ha samme gode kvaliteten og prestasjonen i to omganger er noe vi ønsker å få til, og som vi jobber hardt for hver eneste dag. Med de kvalitetene vi har i laget har jeg stor tro på at dette er noe vi kan få til mot Gjerpen på søndag, sier Susanne Liberg Amundsen.    

– Noe lag som har overraska deg i Rema 1000-ligaen så langt?  

– Her vil jeg svare at Gjerpen er en god kandidat! De spilte jevnt mot Vipers i en omgang og slo Molde borte med over ti mål i NM.  Så det er ingen tvil om at Gjerpen er et tøft lag å slå. Med det sagt skal vi gjøre alt vi kan for at to poeng blir med bussen hjem til Hamar.         

– Hvordan er du fornøyd med sesongen for din egen del?  

– Sesongen har vært fin så langt. For min egen del føler jeg meg tryggere i min rolle. Føler jeg har gjort noen gode kamper, men føler selvfølgelig det svinger litt innimellom. Det er naturlig, og noe jeg bare må ta lærdom av! Jeg ønsker fortsatt å ta steg og utfordre meg selv både på trening og i kamp. Det er alltid gøy med spilletid og gleder meg til flere kamper fremover, sier Susanne.

P.S: Neste hjemmekamp er mot Sola 5. november. Billetter ligger i appen og på hjemmesiden.

Søndagens kamper i Rema 1000-ligaen:
Larvik – Fredrikstad kl. 16.00
Gjerpen – Storhamar kl. 15.00
Fana – Follo kl. 18.00
Aker – Romerike kl. 17.00
Byåsen – Tertnes kl. 17.15