Solid over hele fjøla, Anniken keepervikar og 13-målsseier mot Gjerpen: – Forsvarsspillet står til terningkast 6 – Storhamar

Solid over hele fjøla, Anniken keepervikar og 13-målsseier mot Gjerpen: – Forsvarsspillet står til terningkast 6

(Gjerpen – Storhamar 17-30) Storhamar leverte en meget god bortekamp og slo Gjerpen med 13 mål søndag.

Storhamar åpnet bra og ledet 5-2 etter 10 minutter. Forsvarsspillet satt bra i innledingen. Etter 15 minutter ledet Storhamar 6-3. Noe som selvsagt falt i smak hos ivrige supportere som var med på turen til Skien og støttet laget fra tribuneplass.

GOD BORTEKAMP: Storhamar slo Gjerpen søndag ettermiddag. F.v: Olivia Löfqvist, Anniken Obaidli og Mia Solberg Svele.

20 minutter ut i førsteomgangen ledet Storhamar 7-3, og Kenneth Gabrielsen & Co. kunne gå til pause med ledelse 13-8.

I andreomgang scoret Gjerpen to kjappe, før Storhamar tok over. Syv minutter ut i andreomgang om ledet Storhamar 17-10. Etter halvspilt andreomgang var Storhamar i ledelsen 21-12. Etter 20 minutter ledet Storhamar 24-13. Anniken Obaidli måtte ta en tørn som keepervikar etter at Eli Marie Raasok, som var eneste keeper i troppen, fikk en tominutter.

Anniken klinte til med en klasseredning og endte opp med en redningsprosent på 50.

Etter 25 minutter ledet Storhamar 25-14 og vant kampen 30-17.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen var selvsagt meget godt fornøyd med Storhamars prestasjon.

– Dette var veldig solid. Forsvarsspillet står til terningkast seks. Vi kledde av dem og gjorde Gjerpen skikkelig dårlig. Vi visste spiller tålmodig i angrep, og at de er gode på å finne rom etter hvert og komme til gode avslutninger. Men vi klarte å ta det, og vi klarte å styre tempoet, sier Kenneth.

– Dette var en superbra kamp av oss. Gjerpen har hatt noen særdeles gode kamper før denne. Det var en viktig og tøff bortekamp for oss, og vi leverte en meget solid prestasjon. All honnør til Stensland som sto i mål for Gjerpen. Hun leverte en super kamp, og hadde det ikke vært for henne, hadde vi fort kommet opp på 40-tallet i antall scoringer, sier Gabrielsen.

Neste kamp for Storhamar er mot Sola hjemme i Boligpartner søndag 5. november klokken 19.15.

– Nå skal vi ha en god treningsuke. Vi går snart inn i en periode med fem kamper på litt under 14 dager. Vi skal bruke uka som kommer godt til å forberede oss best mulig til kampen mot Sola. Det er den som er i hodet på oss nå. Det er bra selvtillit i laget. Vi skal øve mer på detaljer i alle faser av spillet vårt, sier Kenneth.

Eli Marie Raasok ble kåret til banens beste.

KAMPFAKTA
Gjerpen – Storhamar 17-30 (8-13)
Storhamar:
Eli Marie Raasok – Susanne Liberg Amundsen, Anna Jacobsen 1, Tina Abdulla 4, Kristin Venn 3, Mathilde Rivas-Toft 3, Mia Solberg Svele 3, Anniken Obaidli 5, Guro Nestaker, Line Ellertsen 3, Mathea Enger 2, Ane Cecilie Høgseth 3, Olivia Löfqvist 3
Toppscorer Gjerpen: Guro Lien Røneid 3
Dommere: Tor Brede Launes og Vidar Larsen