Guro herjet mot Sola – i kveld er det NM-kvartfinale mot Oppsal: – Det har vært veldig gøy – Storhamar

Guro herjet mot Sola – i kveld er det NM-kvartfinale mot Oppsal: – Det har vært veldig gøy

Guro Nestaker (25) har jobbet seg tilbake etter kneoperasjonen i vår. Søndag hamret hun inn seks da Storhamar slo Sola. I kveld er det NM-kvartfinale borte mot Oppsal.

– Kjempekamp både av deg og laget søndag, hvorfor er både du og laget så bra nå?

– Først og fremst tusen takk! Vi har en utrolig bra treningshverdag som jeg tror er med å spille inn hvorfor vi gjør det veldig bra. Alle spillerne og støtteapparat legger ned veldig mye jobb for at det skal bli så bra som mulig.  

MANGE SMIL: Både Eli Marie Raasok og Guro Nestaker hadde grunn til å smile etter søndagens match mot Sola.

Kan du beskrive hvordan det har vært å jobbe seg tilbake etter kneskaden din? Har det kostet deg mye?

– Det har egentlig gått veldig greit. Det er ikke min første opptrening, heller ikke min første kneoperasjon så jeg visste hva jeg gikk til. Jeg har fått super oppfølging av kirurg og fysio, så har vært en veldig positiv prosess. Det har tatt litt tid å komme helt tilbake, som er forventa. Men det har vært veldig gøy å oppleve utvikling fra uke til uke, og å kjenne på at man bidrar mer og mer til laget.

– NM-kvartfinale mot Oppsal i kveld, hvordan angriper dere den?

– Vi angriper denne kampen som vi gjør andre viktige kamper, NM er noe vi setter høyt. Vi har lyst til å komme veldig langt, så da må forberede oss så godt vi kan. Oppsal har mange kvaliteter, så vi må være klare på onsdag, sier Guro Nestaker.

– Hva «frykter» du mest hos Oppsal?

– Oppsal har flere gode enkelt spillere som vi må passe på, for eksempel Karoline Lund har et helt vanvittig skudd. De har mye vilje og innsats, som gjør at de er alltid et lag man må regne med, og som kan overraske!  

– Hvor viktig er NM for dere?

– NM er veldig viktig for oss, det er veldig gøy. Vi får et lite avbrekk fra seriespillet, med litt andre rammer. Så vi gleder oss.

I kveld kl. 18.00: Oppsal – Sola TV2 Play