Fire Storhamar-spillere med i norsk storseier mot Slovakia – Storhamar

Fire Storhamar-spillere med i norsk storseier mot Slovakia

(Slovakia – Norge 20-34) Fire Storhamar-spillere bidro til at Norges rekruttlandslag slo Slovakia 34-20 fredag kveld.

Rekruttlandslaget har tilbrakt uken i Tsjekkia der de har trent og spilt to kamper.

Den første kampen var mot Tsjekkia torsdag, den vant Norge 31-26 etter å ha ligget under med to ved pause.

Fredag var det match mot Slovakia. Norge leverte en meget solid førsteomgang og ledet 14-8 ved pause. Storhamar-keeper Eli Marie Raasok hadde to strafferedninger før det var spilt 15 minutter, melder handball.no.

Etter pause fortsatte Norge å kjøre på og vant til slutt 34-20. Kristin Venn scoret to mål og Ane Cecilie Høgseth ett.