Holtet tilbake i Storhamar – inn i sportslig utvalg: – Med solid og trygg spillerlogistikk kan vi ta kvantesteg mot de beste – Storhamar

Holtet tilbake i Storhamar – inn i sportslig utvalg: – Med solid og trygg spillerlogistikk kan vi ta kvantesteg mot de beste

Tidligere styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet, har gått inn i klubbens sportslige utvalg.

Det sportslige utvalget består av trener Kenneth Gabrielsen, lagleder Anders Amdahl og Øystein Holtet.

– Jeg skal ha en administrativ rolle. Klubben ønsket at jeg skulle være med, og det sa jeg ja til. Jeg drev mye med spillerlogistikk da jeg var styreleder. Jeg forhandlet også mye med agenter. Nå skal vi legge en strategi for denne jobben. Alt av diskusjoner rundt spillere skal foregå i dette utvalget, og der er det Kenneth som har det siste ordet. Han har veldig god oversikt over spillere og vet hva han vil ha, sier Øystein Holtet, som har ansvar for å signere alle nye spillerkontrakter.

– Vi skal prøve å mobilisere alt vi har på Hamar nå, alt av sponsorer og alt av krefter i klubben. Vi har blitt bedre og bedre for hvert år, og det skal vi fortsette med. Vårt mål er å bli best i Norge, sier Holtet.

– Dette har mye med penger å gjøre, men jeg håper det skal komme på plass. Jeg tror vi klarer å opprettholde nivået rent økonomisk. Jeg tror vi er høyt oppe på rankingen i Norge når det gjelder inntekter og budsjett. Bedrifter og sponsorer sliter mer om dagen, med høyere rente og større kostnader. Så vi håper å tilby dem et så bra produkt at de fortsetter. Vi skal også sørge for å ha en god oppfølgning av spillere og avtaler slik vi har nå. For vi har veldig lojale spillere som har lyst til å spille her, sier Øystein.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er meget fornøyd med å få Øystein Holtet på plass.
– Da jeg signerte ny kontrakt med Storhamar i sommer, var en av oppgavene å sette sammen et sportslig utvalg som skal være velfungerende for klubben. For meg var det helt naturlig å gå i dialog med Øystein. Han har erfaring og kompetanse, samt en genuin interesse for at vi skal lykkes på alle områder. Vi kjenner hverandre godt etter å ha jobber tett sammen med spillerlogistikken fra dag én da jeg kom til Storhamar, sier Kenneth.

EUROPA NESTE: Storhamar er klare for gruppespillet i European League som begynner rett over nyttår.

Tredjemann i det sportslige utvalget er Anders Amdahl. Han er lagleder og har oversikt over det meste som kan krype og gå av håndballspillere i Norge og ellers i Europa.

– Anders er et vandrende leksikon og en ekstremt god sparringspartner. Hadde han vært litt yngre, hadde han vært et godt treneremne. I tillegg er Axel (Stefanson) med og diskuterer alle sluttprosesser. Så jeg føler dette er et utvalg som kan ta mange gode avgjørelser sammen, sier Gabrielsen.

Han sier han har et ønske om å styrke utvalget med ytterligere én person som har spisskompetanse på litt yngre spillere.

– Vi har jo også et meget godt samarbeid med Wang Toppidrett, samt Storhamar bredde, som har både 1. – og 2. divisjonslag. Forutsetningene for unge spillere å lykkes på Hamar ligger absolutt til rette, sier Kenneth Gabrielsen og poengterer:

– Dette er en meget krevende jobb. Vi streber hardt etter å forbli en klubb som spiller mot de beste europeiske klubbene hver sesong. Og vi skal være i posisjon for å kjempe om de titlene som finnes i Norge. Vi kommer nok ikke til å nærme oss Vipers og de andre beste europeiske lagene på kroner og øre, men med solid og trygg spillerlogistikk kan vi ta kvantesteg mot de beste.