Storhamar-kvartett i aksjon mot Tsjekkia – Ane scoret fire – Storhamar

Storhamar-kvartett i aksjon mot Tsjekkia – Ane scoret fire

(Tsjekkia – Norge 26-31) Ane Cecilie Høgseth scoret fire da Norges rekruttlandslag vant 31-26 over Tsjekkia torsdag.

Storhamar-spillerne Line Ellertsen, Ane Cecilie Høgseth, Eli Marie Raasok og Kristin Venn er i Tsjekkia med rekruttlandslaget denne uken. Onsdag var det match mot Tsjekkia.

Norge fikk en dårlig start på kampen og lå tidlig under med seks mål, melder handball.no. Ved pause lå Norge under 14-16 mot Tsjekkia som trenes av Bent Dahl og Geir Oustorp.

I andreomgang var Norge det klart beste laget og ledet 22-18 ti minutter ut i omgangen. Norge vant kampen 31-26.