Ny arrangementssjef: – Det blir et kjør etter jul, jeg gleder meg – Storhamar

Ny arrangementssjef: – Det blir et kjør etter jul, jeg gleder meg

Lars Stian Johansen går inn i en 30 prosents stilling som arrangementsansvarlig i Storhamar Håndball Elite.

– Lars Stian har hatt en administrativ rolle som går på grafikk og sosiale medier, en 30 prosents stilling. Nå skal han inn og ha cirka 30 prosent på arrangement. Jeg er veldig glad for at han takka ja, for Lars Stian er en kjemperessurs for oss. Han lærer veldig fort og er litt yngre, og det er fint med en med masse energi som har lyst til å være i klubben, sier Storhamars daglige leder Kamilla Sundmoen.

– Jeg skal ha ansvar for alt rundt arrangementene. Jeg liker at det er mye å gjøre, så jeg håper det går fint å kombinere det jeg jobber med her fra før, sier Lars Stian Johansen.

– Litt drømmejobben for deg, eller?

– Ja, litt uten at jeg visste det, egentlig. Jeg hadde egentlig et mål i livet om at jeg aldri skulle jobbe på kontor, men her sitter jeg, da. Jeg gleder meg til hverdagene og jeg skal hit og jobbe. Det gir meg så mye, sier Lars Stian.

PÅ PLASS: Lars Stian Johansen er ny arrangementssjef i Storhamar Håndball Elite. Her sammen med klubbens daglige leder Kamilla Sundmoen.

Han er dessuten spiller på Storhamars herrelag som kjemper helt i toppen i 2. divisjon. Han har i tillegg en trenerrolle rundt K2 og juniorjentene i Storhamar bredde.

Opprinnelig er Lars Stian Johansen fra Nes, og håndball har alltid vært en viktig del av livet.

– Hva blir den største utfordringen for deg fremover, tror du?

– Det blir vel kanskje at jeg må gå litt utenfor egen komfortsone. Jeg er egentlig en rolig og forsiktig type, men nå må jeg tørre å ta litt mer plass. Ja, stå i det rett og slett.

– Hva gleder du deg mest til?

– Det blir et kjør på nyåret, så jeg blir på en måte kasta rett ut i det. Men jeg har hatt god tid til å forberede ting nå før jul. Jeg gleder meg rett og slett til å komme i gang, og å bli bedre kjent med de frivillige som jeg skal samarbeide tett med.

– Er det nok frivillige i klubben?

– Vil alltid ha flere, men samtidig vet jeg at de som er her er så stødige og gode. De er til å stole på. Storhamar er topp-2 i Norge. Så det bør jo være attraktivt. Vi jobber alltid for å forbedre arrangementet. Da trenger vi absolutt flere, sier Johansen.

Samarbeid med spillerne er viktig når Lars Stian skal lage videoer eller innlegg i sosiale medier. Det er en jobb som er ganske grei, for spillerne stiller alltid opp.

– For at jobben min skal bli lettest mulig er jeg avhengig av at de stiller opp. Der er spillerne kjempegode. Det er sjelden jeg trenger å spørre to forskjellige. Det er alltid noen som stiller opp når jeg spør om noe. Slik er det også hvis det er ting vi skal på. For eksempel en trening hos et annet lag. Jeg tror spillerne synes det er ålreit å være ute og møte folk som ser litt opp til dem, og det er viktig, sier Lars Stian, som er i full gang med å forberede hjemmekampene på nyåret.

Først ut er Molde 3. januar. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.