Svein Høiby inn på markedssiden – Storhamar

Svein Høiby inn på markedssiden

Svein Høiby skal bidra som frivillig på markedssiden i Storhamar Håndball Elite.

Svein Høiby jobbet som salgssjef enterprise og prosjektleder i en årrekke hos GK Norge AS. Nå er han klar for å bidra på markedssiden i Storhamar Håndball Elite, som frivillig. Dette på grunn av at GK Norge AS dessverre måtte nedbemanne kraftig i Innlandet. Men han føler han har mye mer å gi, og Storhamar Håndball Elite er veldig glad for at Høiby har takket ja til å bli med som frivillig i markedsgruppa.

– Klubben er i en posisjon nå hvor vi jobber med nye samarbeidspartnere, og vi skal pleie de vi har. Svein har et veldig engasjement for klubben, og med hans relasjoner og nettverk, ser jeg for meg at blir en vinn-vinn situasjon, sier Jan Kåre Hjelmseth, som er markedssjef i Storhamar Håndball Elite.

PÅ PLASS: Markedssjef i Storhamar Håndball Elite, Jan Kåre Hjelmseth sammen med Svein Høiby, som skal bidra på markedssiden i klubben som frivillig.

– Rett på nyåret skal vi sette oss ned og gå gjennom eksisterende portefølje av samarbeidspartnere. Svein skal få en god oversikt på de samarbeidspartnerne vi har i klubben i dag. Jeg ser for meg at han setter sitt navn bak de han har en god relasjon til av de eksisterende. Da er vi inne på pleiebiten. Jeg er veldig overbevist om at Svein vil være en veldig god døråpner når det gjelder nye bedrifter. Hans engasjement og positivitet som ambassadør for oss tror jeg vil gi oss litt innpass i bedrifter vi ikke har vært borti før, sier Hjelmseth videre.

– Jeg ser muligheter her til å bruke kretsen min, eller flokken jeg har til sponsorsalg og sponsorkontrakter. Jeg er jo opprinnelig ringsakersokning, og har bodd nesten hele livet mitt i Gaupen. Jeg kjenner mye folk nordover for Hamar. Jeg har også jobba i området innover mot Gardermoen i hele mitt liv og bygd relasjoner. Slik jeg ser det har ikke Storhamar vendt seg veldig mye nordover, så det bør jeg kunne ha noe å tilby, at jeg kan jobbe inn mot næringslivet der. Vi har veldig store områder vi kan gå inn i. Vi må gjøre oss interessante. Storhamar-spillerne er jo fantastiske, og hele klubben er jo veldig bra. Det er ikke vanskelig å forene seg med dette her. Alt er solid og ordentlig, og det er hyggelige folk her. Jeg kjenner jo klubben godt gjennom GK-systemet som har vært sponsor i 7-8 år, sier Svein Høiby, som gleder seg veldig til å gyve løs på oppgavene fremover.