To søsterdueller på fire dager for Anniken – Storhamar

To søsterdueller på fire dager for Anniken

Anniken Obaidli møter storesøster Sherin og Molde i seriekamp onsdag. Lørdag møter hun lillesøster Mona og Nykøbing Falster i European League.

– Jeg er blitt vant til å møte Sherin og Molde, men tenker at det blir spesielt å møte Mona i et helt nytt lag. Men det er også noe jeg gleder meg til, tror det blir gøy å spille mot dem igjen, sier Anniken.

TAP: Mia Solberg Svele og Anniken Obaidli tapte mot tidligere Storhamar-spiller Heidi Løke og Larvik lørdag.

Før onsdagens kamp i Boligpartner Arena ligger Storhamar på andreplass, mens Molde er på åttende.

– De har veldig gode kvaliteter i laget så det blir veldig viktig at vi klarer å være på hele kampen, sier Anniken.

Les også: Revansjesugne etter smellen i Larvik

Det var skuffelse i Storhamar-leiren etter lørdagens tap mot Larvik, men nå er det Molde som gjelder.

– Vi er selvfølgelig veldig revansjesugne etter Larvik-kampen, vi var ikke helt på. Spesielt i forsvar, så vi må satt skikkelig forsvar fra start, sier Anniken.

– Vi må klare å legge fra oss forrige kamp veldig fort siden det kommer nye kamper med en gang. Men vi må også få jobbet og rette opp igjen i det som ikke fungerte i den kampen, men samtidig ha fokus på neste motstander, påpeker Anniken.

Sherin Obaidli sier Moldes mål denne sesongen er topp-3. Akkurat nå er Molde på åttendeplass, men det er mange kamper igjen. Romsdalingene hadde flere utskiftninger i spillerstallen før sesongen.

– Vi har levert under det som har vært forventet både utad og innad. Vi har tapt noen kamper som vi burde ha vunnet så vi har variert for mye, sier Sherin Obaidli, som fortsatt synes det er uvant å spille mot Anniken, som har vært i Storhamar siden 2021.

– Ja det er veldig spesielt uansett hvor mange ganger vi møtes, sier Sherin.

– Snakket dere noe om kampen i juleferien?

– Nei, vi prøvde å koble av men det blir jo selvfølgelig nevnt.

– Hvordan skal dere slå Storhamar?

– Storhamar er et lag med mye fart så det blir viktig for oss å være påskrudd og stoppe det de er gode på, sier Sherin, som også ser frem til å se Nykøbing Falster mot Storhamar lørdag.

– Den kampen blir kjempespennende og gøy. Det er to lag med mye fart og fysikk så jeg gleder meg til å se, sier Sherin.

I HVER SIN KLUBB: Her blir håndballsøstrene Sherin, Mona og Anniken Obaidli intervjuet av TV2s Christian Paasche etter en seriekamp i oktober 2021.

Lillesøster Mona Obaidli flyttet ti Danmark før årets sesong og spiller altså for Nykøbing Falster, som Storhamar møter lørdag. Nykøbing Falster ligger på fjerdeplass i serien i Danmark og tok sølv i den danske cupen lørdag. Team Esbjerg vant 36-26.

Les også: Storhamars gruppe i European League: Åpner med bortekamp

– Jeg tenker at vi har muligheter, så det blir spennende når vi skal begynne forberedelsene våre mot dem. De har gode spillere i alle posisjoner og har høyt tempo i laget. Men håper og tror at de kan passe oss veldig godt, sier Anniken.

– Hva gleder du deg mest til når dere skal ut i Europa igjen?

– Jeg gleder meg veldig til å møte andre lag og spille mange kamper. Alltid veldig gøy å være på turer med laget også, så jeg ser veldig frem til det.

Billetter til onsdagens kamp mot Molde finner du i appen og på hjemmesiden.