Kenneth før NM-semifinalen mot Sola: – Vi vet det blir en rå fight – Storhamar

Kenneth før NM-semifinalen mot Sola: – Vi vet det blir en rå fight

Lørdag klokken 13.00 er det bare å benke seg foran tv’n når Storhamar spiller NM-semifinale mot Sola.

I helgen er det NM-sluttspill i Arendal. Storhamar møter Sola i den ene semifinalen, mens Larvik og Vipers møtes i den andre. Semifinalene spilles lørdag, mens finalen er søndag.

– Det er alltid gøy å spille kamper mot Sola , de kampene er som regel meget betydningsfulle. Forrige sesong var det en fight mot Sola om sølvet i serien. Vi møttes også i semifinalen både i sluttspillet og i NM. Det er morsomt med forberedelser og selve kampene. Vi kjenner hverandre forholdsvis godt etter mange tettet kamper de siste sesongene, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Er det noen forskjell på Sola nå som Live Rushfeldt Deila har reist til Esbjerg, og Janne Eklo (eks Byåsen) er kommet inn?

– Deila som tok mange dueller for Sola og var på sitt beste ekstremt god i alle faser av spillet. Så det har gjort om litt på noen av sine oppstarter i angrepsspillet. Sola har et bredt spekter og god kontinuitet. Så de har mye å spille på uavhengig av Deila eller ikke. Etter det jeg har fått med meg er ikke Eklo aktuell i denne NM-semifinale da hun har spilt NM for Byåsen, sier Kenneth.

– Er du fornøyd med ståa i eget lag?

– Ja det vil jeg si. Vi har spilt mange kamper og levert godt på alle arenaer. Så vi er klare.

– Hva betyr NM for dere?

– NM betyr selvfølgelig mye. Delmål nummer én var å komme til Final8. Det betyr jo at vi har gjort en jobb for å ha kommet hit. Når man er i en semifinale, er man nær om å kjempe om en tittel. Vi vet det blir en rå fight for å komme i posisjon for å spille om en tittel. Vi har et mål om å spille om titler på alle arenaer denne sesongen, sier Gabrielsen.