Øker og forlenger samarbeidsavtale – Storhamar

Øker og forlenger samarbeidsavtale

Du har kanskje hørt «Urettferdig behandla?» runge i hallen under våre hjemmekamper – og det er med stor glede at vi kan meddele at Elden Advokatfirma øker sitt engasjement og fortsetter samarbeidet med oss.

«Vi i Elden Advokatfirma er glade for å være til stede i Hamar og SHE er en god ambassadør for idrettsbyen Hamar! SHE skaper engasjement i befolkningen, idrettsglede og samhold.»

Michael Naas Jacobsen og Kamilla Sundmoen

Vi i Elden Advokatfirma er glade for å være til stede i Hamar og SHE er en god ambassadør for idrettsbyen Hamar! SHE skaper engasjement i befolkningen, idrettsglede og samhold. Til tross for oppturer og nedturer fortsetter SHE å jobbe på og levere! Klubben er full av ildsjeler og god dugnadsånd, i tillegg til at det er et spennende nettverk med samarbeidspartnere. Dette vil vi selvfølgelig støtte opp under som en lokal næringslivsaktør! Elden advokatfirma AS satser i Hamar og nettverket i SHE er spennende for oss som blant annet satser på næringslivsjuss blant SMB-markedet og privatpersoner.

Elden Advokatfirma er ikke bare med videre, men de øker også sitt engasjement.
Vi i Storhamar er strålende fornøyd med at Elden ønsker å satse videre på oss. Det er superviktig for oss med lojale samarbeidspartnere som gir oss forutsigbarhet til videre satsing, sier markedsansvarlig Jan-Kåre Hjelmseth.

Elden Advokatfirma har vært samarbeidspartner siden 2021 og går inn i sin 4. sesong som partner.