Tap i første semifinale – Storhamar

Tap i første semifinale

(Storhamar – Sola 25-27) Storhamar tapte med to mål mot Sola i den første semifinalen i sluttspillet.

Storhamar fikk en dårlig start på kampen og lå under 5-0 etter seks minutter. Storhamar scoret sitt første mål etter 10 minutter og 27 sekunder. Storhamar spiste seg innpå. Etter 13 minutter ledet Stola 5-4.

Så rykket Sola fra litt igjen og ledet 8-5 etter 17 minutters spill. 22 minutter ut i førsteomgangen ledet gjestene 10-9. Lagene gikk til pause med Sola-ledelse 16-13.

Storhamar åpnet bra etter pause. Åtte minutter ut i omgangen utliknet hjemmelaget til 18-18. Men så var Sola foran igjen og ledet både 20-18 og 22-20.

Med ti minutter igjen av kampen ledet Sola 23-21. Syv minutter før slutt utliknet Anniken Obaidli til 24-24. Så gikk Sola opp til 25-24. Storhamar svarte og utliknet til 25-25. Det ble noen uhyre spennende sluttminutter.

Med tre minutter igjen å spille tok Sola ledelsen 26-25. Storhamar fikk det ikke til å stemme i angrep de siste minuttene. Sola vant matchen 27-25.

Det spilles best av tre kamper. Neste kamp spilles på bortebane onsdag 14. mai.