Tapte med fire mot Vipers – mye bra av Storhamar – Storhamar

Tapte med fire mot Vipers – mye bra av Storhamar

(Vipers – Storhamar 37-33) Storhamar leverte mye bra spill mot Vipers i den første sluttspillfinalen.

Vipers hadde 99 strake seire mot norske klubber i serie, sluttspill og NM. Dette var Storhamars femte kamp på 11 dager.

Vipers åpnet best og ledet 4-2 etter fire minutter og 7-4 etter ni minutter.

Etter ti minutter var det 8-7 til Vipers. Da hadde Kristin Venn scoret fire mål. Ved halvspilt førsteomgang ledet Vipers 10-9, og da tok hjemmelaget timeout.

17 minutter ut i omgangen var Vipers i føringen 11-10. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen, og etter 22 minutters spill ledet Vipers 13-12. Tre minutter senere ledet Vipers 16-12. Fire minutter før pause var det 17-14 til sørlendingene. Ved pause ledet Vipers 19-16. Storhamar leverte en meget solid fremover på banen, men slet med å stoppe Vipers’ linjespiller Lysa Tchaptchet.

I andreomgang var Vipers i ledelsen 26-21 etter ti minutters spill. Så kom det noen solide Storhamar-minutter, og tre minutter senere ledet hjemmelaget 27-24. Så kom to kjappe fra hjemmelaget som dermed ledet 29-25, da var det igjen kvarteret å spille. Så slo Storhamar tilbake med to raske scoringer, og det sto 29-26 til Vipers med 12 minutter igjen av kampen. Vipers putta tre på rappen og ledet 32-26 med ti minutter igjen. Men Storhamar ga seg ikke og reduserte to ganger, og det var 32-28 til sørlendingene med åtte minutter igjen. Fire og et halvt minutt før slutt var Storhamar tre mål bak, 30-33. Hjemmelaget vant til slutt 37-33.

Storhamar leverte en sterk bortekamp mot laget som nå altså er ubeseiret på 100 kamper her hjemme i Norge.

– Vi ligger bak med det meste . Vi henter inn igjen de tre målene. Det er på en måte litt typisk å havne bakpå, men jeg synes at vi klarer å fortsette. Og det er det vi må ta med oss inn til neste kamp. For det er ikke lett å fortsette når man ligger bak mot Vipers, sa Anniken Obaidli til Tv2 etter kampen. Innstillinga på laget var veldig bra, og vi jobber for hverandre, og vi jobber veldig hardt utpå der, sa Anniken Obaidli til TV2 etter kampen.

Sluttspillfinalen spilles best av tre kamper. Neste kamp spilles på Hamar fredag kl. 18.15. Billetter finner du i appen.