Storhamar spilte uavgjort i Danmark: – En slett treningskamp – Storhamar

Storhamar spilte uavgjort i Danmark: – En slett treningskamp

(Aarhus – Storhamar 32-32) Storhamar spilte uavgjort mot Aarhus i en treningskamp i Danmark søndag.

Storhamar er på treningsleir i Danmark. De ankom lørdag, og søndag spilte laget den første av i alt tre treningskamper i løpet av oppholdet.

TIMEOUT: Fra venstre: Kristin Venn, Kjerstin Boge Solaas og Ane Cecilie Høgseth.

Motstander var Line Ellertsens gamleklubb Aarhus. Storhamar ledet 4-3 etter fem minutter. June Krogh hadde en meget solid start på kampen og reddet fire av de første syv skuddene til Aarhus.

Etter 10 minutter ledet Storhamar 7-3, og etter 15 minutter var ledelsen 12-16. Ti minutter før pause ledet Storhamar 15-8, men danskene nærmet seg frem til pause, og ved halvspilt kamp sto det 18-15 til Storhamar.

SPENTE: Kristin Venn og Line Ellertsen før kampen.

Det var en jevn åpning på andreomgangen. Fire minutter ut i omgangen ledet Storhamar 21-19, etter 10 minutter ledet gultrøyene 23-21. Med 15 minutter igjen av kampen var stillingen 25-24 til Storhamar. De siste minuttene av kampen ble spennende. Etter 24 minutter ledet Storhamar 30-28, to minutter før slutt ledet Storhamar 32-30. Aarhus reduserte én gang, og så fikk de straffe i siste sekund. Dermed endte kampen 32-32.

– Det var en slett treningskamp av oss. Jeg tror alle ønska å fremstå på en bedre måte. Vi skal evaluere kampen, og vi håper å fremstå bedre i tirsdagens treningskamp, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Det var en periode i førsteomgang som var veldig bra. Men vi mangler noen prosent på det meste vi gjør. Vi har en del å jobbe med, men det er forholdsvis enkle ting. Det er fint å få det nå, så vi kan bli bedre på det så fort som mulig. Det er som sagt noen enkle ting som vi må justere ganske fort, for det holder ikke mål mot noen. Men for all del, jeg synes Aarhus spilte en god kamp. De utfordra oss på mye, og vi var naive i en del situasjoner. Jeg håpa vi skulle være mer kyniske, men det var unødvendig mye nøling. Til tider var vi brukbare i forsvar, men vi må jobbe med relasjoner, sier Kenneth.

Storhamar har to treningskamper til i Danmark, mot Odense tirsdag og mot Ikast torsdag.