Ny tribune til sesongstart: – Nå skal vi sette publikumsrekord – Storhamar

Ny tribune til sesongstart: – Nå skal vi sette publikumsrekord

En ny tribune bak det ene målet gjør at OBOS Arena nå har plass til 2 000 tilskuere.

Denne artikkelen er sponset av:

Publikumsrekorden i det som nå heter OBOS Arena er på 1715 Den ble satt i Champions League-kampen mot Györ 16. oktober 2022. Den rekorden håper Storhamars daglige leder Kamilla Sundmoen ryker når Storhamar møter Vipers i seriepremieren 31. august kl. 16.45.

NY TRIBUNE: Bak det ene målet kommer denne tribunen med plass til 300 tilskuere.

– Vi har fått klarsignal på at vi får inn en ny tribune med plass til cirka 300 tilskuere. Den skal settes opp til Vipers-kampen, og skal bidra til at vi forhåpentlig klarer å sette publikumsrekord i OBOS Arena. Det blir et skikkelig stunt. Nå har vi mulighet for å ha 2 000 inne i hallen. Det gleder vi oss veldig til. Vi er godt i gang med salget, og vi håper og tror vi kan fylle arenaen til randen. Vi har litt jobb foran oss, men det blir skikkelig gøy, sier Kamilla Sundmoen.

TRØKK: Slik så det ut på tribunen da Györ var på besøk i 2022. Foto: Stian Bye Høgsveen

Denne nye tribunen bak det ene målet blir stående ut sesongen ettersom Storhamar må ha en tilskuerkapasitet på 2 000 i Champions League.

Men først er det seriepremiere mot Vipers i Rema 1000-ligaen. I samarbeid med Norsk Topphåndball, deres partnere – i tillegg til klubbens egne partnere – er det disket opp tidenes fanzone hos Storhamar lørdag 31. august. Fanzonen utenfor hallen åpner klokken 14.00. Der er det blant annet rebusløp der vinneren kan vinne et nytt tak fra Skarpnes.

– Jeg gleder meg veldig mye til fanzone, telt, matservering, folk skal få en totalopplevelse med band og stemning fra over to timer før avkast. Det blir også en etterfest i teltet etter kampen for de som har lyst. Dit kommer også spillerne, så da blir det mulig å treffe dem. Det er mye som skjer. Det er underholdning med Tre skaller i teltet, Blåsemafian inne i hallen, det blir stands med konkurranser, det blir en rebus der du kan vinne et tak fra Skarpnes. Så her blir det masse aktivitet, masse moro, og vi gleder oss veldig til å se akkurat deg der, sier Kamilla Sundmoen.

KOMMER: Blåsemafian kommer og underholder før kampen mot VIpers.

KOMMER: Tre skaller kommer og spiller i teltet på fanzone før kampen.

Disse firmaene har stands:

Skarpnes

Jemtland

Storhamar Tak AS

Nordic Door

Alsvåg Plater AS

Eidsiva Bredbånd

OBOS

Det blir telt med scene, der det blir underholdning. Bandet Tre Skaller kommer. Bandet er kjent for å spille 80-tallsklassikere, norske partylåter og kommer garantert til å skape god stemning.

På scenen blir det dessuten intervjuer med spillere og trenere før kampen. Det blir også mulig å kjøpe seg mat og drikke. For anledningen er det ølservering inne i teltet.

Hai og Sabrura står for maten ute i fanzone.

Det er lurt å trekke litt tidligere inn i hallen enn vanlig siden det også skjer litt på banen før lagene løper inn. Vi oppfordrer folk til å være i hallen ca. en halvtime før avkast. Blåsemafian kommer nemlig til OBOS Arena, og de er det virkelig verdt å få med seg. Blåsemafian har blant annet samarbeidet med artister som Marcus & MartinusMadconCezinando og Angelina Jordan. I 2021 deltok Blåsemafian i Melodi Grand Prix og tok seg til den norske finalen.

Teltet er også åpent etter kampen, og alle som har lyst er velkommen til afterparty. Det blir salg av mat og drikke.

KJØP BILLETTER TIL STORHAMAR – VIPERS HER

OVERSIKT: Slik blir det seende ut på parkeringsplassen utenfor OBOS Arena før kampen mot Vipers.