Waveit har oppgradert nettet i OBOS Arena – Storhamar
GODE SAMARBEIDSPARTNERE: Anders Hansen-Øvre, Julie Christensen og Morten Stårvik i Waveit.

Waveit har oppgradert nettet i OBOS Arena

Vår gode samarbeidspartner Waveit har sørget for at nettet i hallen har fått en skikkelig overhaling.

– Storhamar får penger når det stemmes på Storhamars beste spiller. Når det er mye folk i hallen, og gjerne samtidig er hockeykamp, fungerer ikke 4G, så de mister mye kapasitet. Vi mistenker at de mister mange stemmer på det, blant annet. Det var en av grunnene til at de ønska nett i hallen. I tillegg må jo sekretrieatet ha nett, presse og betalingsløsningene i kioskene, forteller Morten Stårvik, som er leveransjesjef/seniorrådgiver i Waveit.

– Storhamar ønsket et tilbud for publikum. Nå er nettet oppe og går. VI har satt opp nett som dekker hele hallen, vi har eget nett til presse, det er nett i speakerbua, trådløst nett nede i lobbyen, det er også nett på VIP- og presserommet, som blant annet også brukes til utleie, sier Stårvik.

Waveit er et Hamar-firma som ble startet i 2013 av Morten Stårvik, Anders Hansen-Øvre og Eirik Skomakerstuen.

– Nå er vi en tjenesteleverandør. I «gamle dager» leverte vi servere og lokale servere og hadde mer it-tekniker fokus. Nå er vi mer over på en it- og rådgivende rolle. Og alle er jo i sky. Nå er vi 11 ansatte, sier Anders Hansen-Øvre, som er daglig leder/seniorrådgiver i Waveit.

Waveit har lokaler i Briskebyen. Markedet er fortrinnsvis Mjøsregionen, Gudbrandsdalen og sørover mot Oslo.