Klare for heksegryte: – Minstekravet er god moral og rå innstilling – Storhamar
FORBEREDELSER: Storhamar gjør sine forberedelser på hotellet i Bucuresti. Foran f.v Tonje Enkerud, Kristin Venn og Anniken Obaidli. Rad to, Kjerstin Boge Solaas og Oda Mastad. Bakerst: Styreleder Øystein Holtet og Vilde Klaussen.

Klare for heksegryte: – Minstekravet er god moral og rå innstilling

Det ventes et vanvittig leven på tribunen når Storhamar spiller borte mot rumenske CSM Bucuresti søndag.

Arenaen heter Sala Polivalenta og har en kapasitet på 5.300 tilskuere. Hjemmelaget tapte sin første kamp i gruppespillet. Gloria Bistrita, som Storhamar slo i European League-finalen i mai, slo CMS Bucuresti 30-26. Med ni scoringer ble Elizabeth Omoregie toppscorer for CMS Bucuresti.

CSM Bucuresti – Storhamar kan du se HER søndag kl. 16.00.

Storhamar åpnet med 29-29 mot Metz. Storhamar ankom Bucuresti fredag kveld.

– Jeg tenker at det blir en tøff og forhåpentligvis morsom bortekamp i Romania. CSM har et meget godt lag på papiret. De kommer til å bli krevende. Men det ligger en del muligheter til å få en prestasjon vi kan være fornøyd med etter endt kamp, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Hva blir viktig å ta med seg fra kampen mot Metz sist helg?

– God moral og en rå innstilling. Det er jo minstekravet for å holde følge med de beste lagene. Det må vi være sterke på i Romania. Så er det selvfølgelig noen momenter i alle faser som er meget bra – og noe som kan bli bedre på kort tid.

BORTEKAMP: Kenneth Gabrielsen og Storhamar møter rumensk topplag søndag.

Ane Cecilie Høgseth er spent før kampen i «heksegryta» i Bucuresti.

– Jeg gleder meg veldig. VI vet det er ordentlig trøkk i hallen, og det er et utrolig godt lag vi møter. De har stjernespillere i alle posisjoner. Jeg tror det blir rått å møte dem. Vi skal i hvert fall gi alt. Jeg tror det blir viktig å få satt et ordentlig forsvar og utnytte løpsstyrken vår. Vi må ta med oss råskapen fra Metz-kampen og klinke til, sier Ane.

En av spillerne Storhamar møter søndag er den rumenske stjernespilleren Cristina Neagu. Hun har nylig annonsert at dette blir hennes siste sesong. Neagu.

RUTINERT: Cristina Neagu. Foto: EHF

Kampen byr også på et møte med Emilie Hegh Arntzen. CSM Bucurestis andre norske spiller er Vilde Ingstad, men hun er på sidelinjen med korsbåndskade.

NESTE HJEMMEKAMP FOR STORHAMAR SØNDAG 22/9. DA KOMMER UNGARSKE FTC RAIL-CARGO TIL OBOS ARENA.
HER KAN DU KJØPE BILLETTER