Forrykende topplag venter: – Her må vi treffe godt på forberedelsene – Storhamar

Forrykende topplag venter: – Her må vi treffe godt på forberedelsene

Søndag kommer ungarske FTC Rail-Cargo til OBOS Arena. De er ubeseiret på sine to første kamper i Champions League.

– Vi møter et godt sammensatt lag. De har ekstremt ferdigheter i bakspillere rekkene med spillere som har ulike spisskompetanser. Syns FTC har sett ut som det klart sterkeste laget i gruppen etter de to første rundene. Så her må vi treffe godt på forberedelsene. Vi skal komme ut av denne kampen med flere plusser er enn minuser, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

HJEMMEKAMP: Anniken Obaidli og Storhamar får besøk av FTC Rail-Cargo søndag.

Billetter kan du sikre deg HER

– Hva synes du om prestasjonen deres i de to første CL-kampene i høst, og hva blir viktig å ta med inn i søndagens match?

– Vi har tatt et poeng mot Metz hjemme, det er vi jo greit fornøyd med. Vi satte oss i en god mulighet til å ta to poeng etter en sterk midtperiode i andreomgangen. Der vil jeg si vi hadde en god prestasjon. I kampen mot CMS Bucuresti søndag sier resultatet at det var en ok prestasjon. Men etter å ha evaluert kampen og gått litt i dybden, var det faktisk ikke så bra som det kunne ha vært. Vi viker unna alt for mange av duellere i vårt forsvar- og returspill. Angrepsspillet vårt varierte altfor mye. Vår basic var litt for svak. På søndag må basicen være på et helt annet nivå når vi møter et lag som virker å være inne i en meget god periode, svarer Kenneth.

Olivia Löfqvist sier det er et meget godt lag Storhamar møter.

– Det er et lag med verdensklassespillere i alle posisjoner. Det blir en utrolig tøff kamp der FTC er store favoritter. De har fått en bra start i CL med to stabile seire. Vi må tørre å stå opp sammen i hele kampen. Vi behøver å være litt smartere enn i vår forrige CL-kamp mot CSM, sier Storhamar-spiller Olivia Löfqvist.

TO SEIRE: FTC Rail-Cargo har fire poeng på to kamper. F.v Angela Malestein, Laura Glauser og Katrin Klujber. Foto: EHF

FTC Rail-Cargo har vunnet sine to første kamper i Champions League. Ungarerne har møtt Podravka (33-24 og Nykøbing Falster (31-22).

Toppscorer så langt er Daria Dmitrieva med ti scoringer. Deretter følger Katrin Klujber og Angela Malestein, begge med ni, Valeriia Maslovaog Orlane Kanor, begge med syv og Greta Marton med seks.

FTC Rail-Cargo er et meget robust lag med nåværende og tidligere landlagsspillere fra flere nasjoner:

Laura Glauser, fransk landslagsmålvakt med et rykende ferskt OL-sølv, Blanka Biro, ungarsk landslagsmålvakt på 1.87, Kinga Janurik – tidligere ungarsk landslagsmålvakt, Emily Bölk, tysk landslagsspiller, Dragana Cvijic – serbisk landslagsspiller, Daria Dmitrieva – meget rutinert tidligere russisk landslagsspiller, Orlane Kanor – fransk landslagsspiler, Katrin Klujber – ungarsk landslagsspiller, Andrea Lekic – tidligere serbisk landslagsspiller, Angela Malestein – nederlandsk landslagsspiller, Greta Marton – ungarsk landslagsspiller, Valeriia Maslova – russisk storskytter på 1.88 – fortid i Metz og Brest, Szandra Szöllosi-Zácsik – tidligere ungarsk landslagsspiller, Zsuzsanna Tomori – tidligere Vipers-spiller og tidligere ungarsk landslagsspiller.

Mange landslagsspillere er det også på Storhamar. Sjekk her: Syv fra Storhamar på samling

Billetter kan du sikre deg HER

Artikkelen er sponset av: