Banket Fredrikstad med flere spillere ute – Storhamar

Banket Fredrikstad med flere spillere ute

Storhamar hadde full kontroll på Fredrikstad på bortebane onsdag kveld.

Storhamar måtte  klare seg uten flere nøkkelspillere i den andre serierunden mot Fredrikstad. Heidi Løke har pådratt seg en kneskade. Det er uklart hvor alvorlig skaden er. Heller ikke Guro Nestaker, Tonje Enkerud, Gabriella Juhasz eller Mia Svele var med til Fredrikstad.

Storhamar startet likevel kampen best og ledet 3-7 etter sju og et halvt minutt. Da tok Fredrikstad timeout. Kampen jevnet seg ut og etter 16 minutter var Fredrikstad to mål nærmere (8-10). Da tok Storhamar timeout og like etter dundret de inn tre mål på rappen, og var for første gang oppe i en fem måls ledelse. Den klarte de å holde ut omgangen. Målvakt Chana Masson og tempoet i angrepet var det som skilte lagene.

Den samme trenden fortsatte etter pause. Storhamar økte ledelsen og Fredrikstad var tvunget til å ta timeout på stillingen 13-21 ti minutter ut i andre omgang. Da virket kampen i realiteten avgjort. Og det bar resten av omgangen også preg av. Fredrikstad hadde ikke sjanse til å hevde seg mot Storhamar og kampen flatet ut.

Storhamar kunne juble for seier, og den smakte ekstra godt etter nederlaget på samme arena i fjorårets serie.

I neste seriekamp venter Vipers. Toppkampen spilles i Boligpartner Arena 19. september. Billettsalget starter fredag 7. september klokken 10.00.

Fredrikstad-Storhamar 21-27 (12-17)