Storhamar videre i cupen – Storhamar
Malene Aambakk. Foto: Lars Martin Bøe

Storhamar videre i cupen

Storhamar måtte klare seg uten flere sentrale spillere også i cupkampen mot Aker onsdag kveld, men gikk likevel greit videre til 4. runde.

1 . divisjonslaget Aker scoret kampens to første mål og ga Storhamar kamp en god stund ut i første omgang, men på stillingen 8-8 etter 17 minutters spill sa elitejentene fra Hamar takk for følget. Anført av en opplagt Malene Aambakk satte Storhamar inn åtte mål på rad før Aker igjen fikk en scoring. Da var drøye 25 minutter spilt. Storhamar økte med ytterligere ett mål før pausen og hadde ni måls forsprang da andre omgang startet.

Aker yppet seg igjen i andre omgang og hadde spist opp en del av forspranget da Storhamar tok timeout etter 16 minutter på stillingen 21-26. Storhamar holdt stand resten av omgangen og sikret seg avansement i cupen.

Sentrale spillere som Heidi Løke, Tonje Enkerud, Mia Svele og Gabriella Juhasz er fortsatt ute med skade og spilte ikke cupkampen mot Aker. I tillegg måtte Betina Riegelhuth og Elise Skinnehaugen gå ut med skader underveis i onsdagens kamp.

Følgende lag er klare for 4. runde i cupen: Follo, Utleira, Larvik, Byåsen, Rælingen, NIT-HAK, Tertnes, Fana, Oppsal, Molde, Vipers, Sola, Gjerpen, Haslum, Fredrikstad og Storhamar.

Neste kamp for Storhamar er hjemme mot Vipers onsdag 19. september klokken 20.15. Sikre deg billetter til toppkampen HER!

Aker Topphåndball-Storhamar 26-31 (10-19)