Fjerde strake seier over Byåsen – Storhamar
Stine Liden ble kåret til banens beste. Foto: Hege Skinnehaugen

Fjerde strake seier over Byåsen

Det er ingen tvil om hvem som er best. Storhamar banket Byåsen også i eliteserien.

Storhamar og Byåsen har på kort tid møttes fire ganger,  to oppgjør i europacupen, kvartfinalen i NM, og søndag kveld i eliteseriekamp. Alle har endt med seier.

Storhamar startet best i Trondheim Spektrum. Allerede etter åtte minutter var stillingen 2-6. Da slapp Storhamar seg litt ned og lot Byåsen score tre på rad. Det ga ny spenning i kampen for dem som tidlig tenkte at det også denne gangen kom til å gå Storhamars veg. Arne Senstad valgte å ta timeout på stillingen 8-8 etter 16 minutters spill. Storhamar forsvaret sprikte litt mer i førsteomgang enn i den foregående kampene mot trønderne. Heldigvis gjorde Byåsen flere tekniske feil enn Storhamar, og dermed kunne Storhamar gå til pause med et forsprang på to mål.

Etter pause startet Storhamar klart best og presset hjemmelaget til å gjøre feil. 13 minutter ut i omgangen tok Byåsen-trener Roger Kvannli timeout på stillingen 16-23. Storhamar mistet konsentrasjonen i noen minutter og slapp Byåsen nærmere inn på seg (20-24). Etter noen alvorsord fra Arne Senstad skjerpet hamarjentene seg og sikret en komfortabel seier. Den fjerde på rad mot Byåsen.

Onsdag 31. oktober klokken 18.00 er det hjemmekamp mot Tertnes.

Byåsen-Storhamar 23-31 (13-15)