Klubben Informerer – Storhamar

Klubben Informerer

Cupfinaledagen 29. desember

09:30 Sparebank 1-toget går fra Hamar til Oslo S på under 1 time!! 56 minutter mellom Hamar og Oslo.

10:26 Alle Storhamarfans på toget ankommer Oslo S og går i felles tog mot The Dubliner hvor vi deltar på Tømrer Morten Rognstad Vorspiel-show.

Fra 11:00 Tømrer Morten Rognstad Vorspiel-show på The Dubliner. Her kan du kjøpe deg både drikke og mat. De har en fantastisk god burger til 110,-. Live musikk med Kristian og Leiv Olav som var med oss i fjor. Om ikke det blir Allsang på Grensen så blir det nok På grensen til Allsang 😊 Med gjester og underholdning ledes showet av vår egen Vegard Strøm. Møt opp på The Dubliner.

Ca. 12:30 Felles Folketog fra The Dubliner til Oslo Spektrum gjennom Oslos gater. Anført av våre egne trommeslagere ledet av Hemlaga supporterklubb. Vi farger Oslos gater gult og blått!

Ca. 13:00 Vi ankommer Oslo Spektrum og stikker innom supporterbutikken og sikrer oss drakt og skjerf hvis vi ikke allerede har fikset det.

14:00 NM Cupfinale 2019: Vipers – Storhamar

Fra 15:45 Olrud Aftermatch på T.G.I. Friday’s et steinkast unna Oslo Spektrum. Møtested for Storhamarfansen etter kamp. Flere av spillerne kommer hit og her blir det mulighet for mat og drikke i hyggelig håndballatmosfære. Våre egne musikere spiller opp! Her holder vi på til toget går hjemover. Kom innom! GRATIS INNGANG!

19:16 Sparebank 1-toget går fra Oslo S tilbake til Hamar