2 nye poeng på kontoen! – Storhamar

2 nye poeng på kontoen!

Ny kamp unnagjort og fortsatt ubeseiret. Det er vi fornøyde med. I dagens kamp kommer vi liksom ikke helt i gang med noen faser av spillet. Vi gjør litt rare feil og vi skyter for svakt. Hos motstanderne våre blir jo målvaktene banens beste i hver kamp vi spiller nå. Det må vi slutte med. Vi har 2 av seriens beste målvakter på hver eneste trening, så vi får kanskje skjerpe oss litt og bli skarpere der?

Rælingen leder vel 4-3 og 5-4, etter det tar vi over. Vi blir litt presset, men ikke stresset gjennom den neste halvtimen omtrent. De siste 20 minuttene kommer vi endelig opp i forsvaret og da slipper vi inn bare 5 mål. Veldig gøy. Kampmålsettingen vår holder vi internt, men jeg kan melde at vi klarte det i dag, så da er vi totalt sett fornøyde. Onsdagskamper borte mot Rælingen er en vanskelig øvelse, som vi ordnet til godkjent karakter. Og igjen, vi er ubeseiret!! Det er ikke bare bare. 🙂

Nå venter 2 viktige hjemmekamper for jentene. Først NM mot Volda, så toppoppgjør mot Molde. Håper å se dere i hallen. Jeg kan love at Kenneth, jentene, meg selv og alle andre rundt laget skal jobbe steintøft i dagene som kommer.