Kamp for juniorene våre. – Storhamar

Kamp for juniorene våre.

Juniorene våre fikk i dag prøvd seg litt.
I dag passet det fint inn i trenings og kampprogrammet vårt, at juniorjentene våre fikk spille kamp i 20-års serien. De har gått veldig mange måneder nå uten å ha spilt masse i en kamp, så de har godt av å få en kamp i bena.
Espen ble med som lagleder og vi hadde med oss de fra 2. div laget som pr nå, kommer til å spille mest om 2. divisjon starter opp igjen.


Kampen var mot Lillehammer, som var varslet om at vi stilte et sterkt lag. Derfor kom de med det sterkeste de kunne. Jentene viste raskt at de har utviklet seg veldig gjennom å trene med Elite. De står godt i forsvar, Lea har en mengde gode redninger og jentene kontrer over Lillehammer gang på gang. Lea endte forøvrig på 63% Det må jo sies å være godkjent.


Kantene våre laget 12 mål og skaffet 4 stk 7m. I dag var Andrea G den skarpeste av disse. Hun laget 7 mål og ett par straffer. Hun viste frem både gode skuddteknikker og finter, pluss stort tempo i kontringsspillet. En liten ekstra klapp for Lone, som løp frem og tilbake på høyre kanten og frustrerte Lillehammer jentene, som ikke holdt følge. Dessverre fikk ikke Lone ballen ofte nok i dag, men jobben hun gjorde var gull verdt.


I etablert angrep, viste Dammen litt av hvorfor hun ble hentet til oss. Hun gikk av spillerne sine stort sett hver gang det var duell. Hun gikk også opp og skøyt ballen i mål fra distanse. Andrea Moen styrte angrepsspillet strålende og satte de andre i gode posisjoner gang på gang.


Vi rullerte godt på laget og fikk godt med spilletid på alle. Noen nevnt, ingen glemt. Vi er veldig fornøyde med alle 13 som spilte i dag. Dette blir en spennende gjeng å følge, om det blir 2. div spill denne sesongen.

Kampinfo
Pause 14-6
Slutt 30-12
Caroline Dammen 8
Andrea L Gabrielen 7
Susanne Amundsen 3
Selma Brodal 3
Madelen Fjeld 2
Lone Sandvik 2
Ronja Vesterøy 2
Andrea Moen 2
Marie Pettersen 1

Lea 63%
Sigrid 54%