Storhamar tapte med fem mål i Romania – Storhamar

Storhamar tapte med fem mål i Romania

Magura Cisnadie – Storhamar 33-28 (16-13): Storhamar lå under 13-16 ved pause i Europa League-matchen mot Magura Cisnadie og tapte til slutt med fem.

Akkurat som mot Sola onsdag fikk Storhamar en dårlig start på kampen og lå under 2-4 etter fem minutter. Storhamar gjorde en del enkle feil i starten, og lå under 3-6 etter ti minutter.

Kenneth Gabrielsen tok en timeout 11 minutter ut i omgangen, like etter kom Guro Nestaker inn på banen og satte inn to kjappe. Nestaker har slitt litt med et kne og startet matchen på benken. Storhamar var unøyaktige i angrep. Magura derimot satte sjansene sine. Hjemmelaget ledet 10-7 etter 20 minutter.

Så rykket de litt i fra og ledet 13-8, men scoringer av Maja Jakobsen, Emilie Hovden og Betina Riegelhuth krympet forspranget til to mål. Ved pause ledet Magura 16-13. Storhamar slet først og fremst med å stoppe Marina Dmitrovic som banket inn syv scoringer i førsteomgang.

Andreomgang startet som den første, med skuddbom. Magura scoret på sitt første angrep. Betina Riegelhuth reduserte rett etterpå til 14-17. Så kontret Nestaker inn 15-17. Elinore Johansson kom inn i starten av andreomgang som høyre toer i forsvar. Fem minutter ut i andreomgang ledet hjemmelaget 19-17. Storhamars 17-åring Mathea Enger kom inn etter syv minutter og scoret i sitt første angrep og reduserte til 19-20.

Magura opparbeidet seg en firemålsledelse og ledet 24-20 etter halvspilt andreomgang. Storhamar satte inn en sluttspurt og var tre mål bak (24-27) med syv minutter igjen av kampen. Med fem minutter igjen av kampen lå Storhamar under 25-30, og Storhamar gikk offensivt til verks i forsvar. Storhamar tapte 28-33.

Maguras keeper ble kåret til banens beste. Maja Jakobsen ble toppscorer for Storhamar med 7 mål.

Vi kommer med artikkel med reaksjoner fra spillerne og trener Kenneth Gabrielsen om litt!

Magura Cisnadie – Storhamar 33-28 (16-13)