Olivia tatt ut på A-landslaget – Storhamar

Olivia tatt ut på A-landslaget

Storhamar-keeper Olivia Lykke Nygaard er tatt ut på samling med A-landslaget.

Hun var opprinnelig tatt ut til samling med rekruttlandslaget i Sandefjord 10.-14. oktober. Men nå er Olivia Lykke Nygaard hentet inn i A-landslagstroppen.

Håndballforbundet skriver på sin hjemmeside at Katrine Lunde har meldt forfall til samlingen grunnet helseutfordringer.

Håndballjentene er allerede sikret en plass i EM som spilles i Ungarn, Sveits og Østerrike neste år, og spiller derfor turnering mot vertsnasjonene mens andre nasjoner spiller kvalifisering til mesterskapet. Norge spiller borte mot Ungarn 11. oktober og hjemme mot Sveits 14. oktober.

– Både Håndballjentene og rekruttjentene skal samles den uka. Spillerne som er inkludert i disse to troppene, er de som per dags dato er mest aktuelle til å bli tatt ut til Posten Cup og VM, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til handball.no.

– Dette er den eneste samlinga før VM-uttaket. Derfor blir det viktig å jobbe med spillet vårt og skaffe oss noen referanser i de to kampene, fortsetter han.

Storhamar har fem spillere som skal på samling med rekruttlandslaget i Sandefjord 10. – 14. oktober: Ane Cecilie Høgseth, Kristin Venn, Line Ellertsen, Mia Solberg Svele og Eli Marie Raasok.