Line etter 12-målsseieren over Aker: – Jeg følte det manglet mye energi – Storhamar

Line etter 12-målsseieren over Aker: – Jeg følte det manglet mye energi

(Storhamar – Aker 33-21) Storhamar tok sesongens syvende seier i Rema 1000-ligaen onsdag kveld. Storhamar slo Aker med 12 mål etter å ha ledet 20-6 ved pause.

– Veldig god førsteomgang. I andreomgang er det skrudd av. Ikke noe problem med gode muligheter eller noe, men vi hadde vel opp mot 30 skuddbom, så det sier vel sitt, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Storhamar tapte andreomgangen 13-15.

– Førsteomgangen vinner vi med 14, og den andre taper vi, så det var to helt forskjellige lag som sto utpå der. Jeg følte det manglet mye energi. Det var ingen som klarte å stå frem og løfte laget. Vi vinner lett for å si det sånn og skal være glad for de to poengene, men vi står her og er kanskje litt skuffa over at vi presterte så dårlig i andreomgang, sier Line Ellertsen.

– Hva snakka dere om i pausa?

– Vi snakka om å fortsette å gjøre akkurat det samme, å fortsette med det som fungerte. Så gjorde vi motsatt, og det er litt kjedelig, sier Line, som var på rekruttlandslagssamling forrige uke etter en god høstsesong så langt.

– Hvordan har du jobba de siste månedene for å komme dit du er nå?

– Først og fremst har jeg vært skadefri over en lengre periode som gjør at jeg kan trøkke litt ekstra til. Det har gjort mye for meg, og for mine skudd spesielt. Jeg får mer kraft i skuddet, og det hjelper, sier Line.

– Det betyr mye for selvtilliten og sikkert å gjøre det bra?

– Ja, og når man får flyt, er det lettere å fortsette å tørre, sier Line.

Mathilde Rivas-Toft ble kampens toppscorer med syv scoringer – og ble kåret til banens beste.

Neste kamp for Storhamar er NM-kvartfinalen borte mot Follo onsdag 25. oktober. Neste kamp i Rema 1000-ligaen er borte mot Gjerpen 29/10.

Søndag 5/11 er det hjemmekamp i Rema 1000-ligaen mot Sola. Kampen starter kl. 1915. 11. november er det Europa League-kvalifisering hjemme mot H65 Höörs. Dette er siste hjemmekamp før 3/1 hjemme mot Larvik.

SEIER: Ane Cecilie Høgseth, Line Ellertsen og resten av Storhamar-gjengen tok to nye poeng onsdag.

KAMPFAKTA:
Storhamar – Aker 33-21 (20-6)
Rema 1000-ligaen
Storhamar:
Eli Marie Raasok, Olivia Lykke Nygaard – Susanne Liberg Amundsen 3, Ane Cecilie Høgseth, Ingeborg Storbæk Monné, Mathilde Rivas-Toft 7, Kristin Venn 1, Tina Abdula 5, Mathea Enger, Mia Solberg Svele 3, Line Ellertsen 4, Anniken Obaidli 3, Guro Nestaker 5
Toppscorer Aker: Angunn Gudmestad 4
Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim Nicolai Fjeldvang
Utvisninger: Storhamar ingen, Aker 4×2 min
Tilskuere: 783 i Boligpartner Arena