Tina før European League-trekningen: – Litt deilig med en tur til varmere strøk – Storhamar

Tina før European League-trekningen: – Litt deilig med en tur til varmere strøk

Tina Abdulla er spent før torsdagens European League-trekning.

– Jeg tenker det blir en spennende tid nå fremover, med mange gode kamper og ikke minst tøffe kamper. jeg gleder meg veldig til å komme i gang med europacupen, og vet at det gjør alle i klubben også. Vi har savnet å spille to kamper i uken og å kjenne på nivået utenfor Norge. Så det blir selvfølgelig en tilvenningssak, men jeg er helt sikker på at det blir bra, sier Tina Abdulla.

Torsdagens trekning av gruppene i European League er klokken 11.00 og viser direkte her: Home of Handball YouTube channel.

Lagene er seedet på fire nivåer. Storhamar er seedet på nivå tre. Det skal være fire lag i hver pulje, hver pulje. De to beste fra hver pulje går til kvartfinale. Storhamar skal altså møte ett lag fra nivå 1, ett fra nivå 2 og ett fra nivå 4.

– Hvis jeg skal ønske meg noen lag i gruppen så hadde jo det vært litt deilig med en tur til varmere strøk, så Malaga er ikke dumt. Ellers er Nantes et kult lag å møte med mange gode spillere, så ja kanskje de ellers er jeg veldig åpent for alt, sier Tina.

Seedingsgruppe 1: Nykøbing Falster Håndbold, Thüringer HC, Motherson Mosonmagyarovari KC, CS Gloria 2018 BN
Seedingsgruppe 2: Costa del Sol Malaga, Neptunes Nantes, Praktiker-Vác, H.C. Dunarea Braila
Seedingsgruppe 3: Lokomotiva Zagreb, Storhamar Handball Elite, MKS FunFloor Lublin, CSM Targu Jiu
Seedingsgruppe 4: HC Podravka Vegeta, Chambray Touraine Handball, HSG Bensheim/Auerbach, Sola HK