Storhamar åpner med bortekamp i Danmark – første hjemmekamp spilles 14. januar – Storhamar

Storhamar åpner med bortekamp i Danmark – første hjemmekamp spilles 14. januar

Nå er kampdatoene for gruppespillet i European League klart.

– Veldig fornøyd med gruppetrekningen, noen veldig spennende lag i gruppa så det blir kjekt. Det blir spesielt gøy å møte Mona som nå spiller i Nykøbing, kommenterte Anniken Obaidli da det ble klart at Storhamar møter Podravka (Kroatia), Nykøbing Falster (Danmark) og Praktiker Vác (Ungarn) i gruppespillet.

Storhamar åpner borte mot Nykøbing Falster lørdag 6. januar klokken 18.00. Danskene var i FinalFour i European League i fjor.

Første hjemmekamp er søndag 14. januar klokken 14.00 mot ungarske Praktiker Vác.

Helgen etter, lørdag 20. januar klokken 16.00, er det bortekamp mot kroatiske Podravka Vegeta.

Søndag 4. februar er det duket for hjemmekamp mot Podravka, kampstart er klokken 16.00.

Søndag 11. februar klokken 16.00 kommer Nykøbing Falster til Hamar, før gruppespillet avsluttes med bortekamp mot Praktiker Vác i Ungarn søndag 19. februar klokken 14.00.

– Det er en fin trekning. Jeg har ikke stålkontroll på alle lagene, men Nykøbing er spennende. De har mange norske innslag og mange spennende spillere i stallen. Jeg har ikke sett noen kamper i år, så jeg gleder meg til å kartlegge dem grundigere. Podravka er det beste laget i Kroatia, og hakket vassere enn Zagreb som vi møtte i fjor. De spiller spennende håndball, de spiller Balkan-håndball med ganske utgruppert forsvar, som kan gi oss utfordringer. Men utfordringer er til for å løses. Vac har jeg ikke kontroll på. Det er et lag midt på treet i den ungarske ligaen. Dette er en fornuftig gruppe for oss som jeg tror vi kan bite fra oss i, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen da Storhamars motstandere ble trukket.

Her er de fire gruppene:
A Nykøbing, Praktiker Vac, Storhamar, Podravka Vegeta
B Thüringer, Dunarea Braila, Lokomotiva Zagreb, Chambray Touraine
C Gloria 2018 BN, Nantes, Funflor Lublin, Bensheim/Auerbach
D Motherson Mosonmagyarovari, Costa del Sol Malaga, CSM Targu Jiu, Sola