Larvik-Storhamar i kveld: – Kreves gode forberedelser for å stå i mot – Storhamar

Larvik-Storhamar i kveld: – Kreves gode forberedelser for å stå i mot

Klokken 18.15 i kveld spiller Storhamar borte mot Larvik. Dette tenker Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen før matchen.

Det har vært en lang pause på grunn av håndball-VM, men i kveld er Rema 1000-ligaen endelig i gang i igjen. På årets nest siste dag tar Storhamar turen til Larvik. Da lagene møttes på Hamar i oktober, vant Storhamar 32-25.

Kveldens kamp vises direkte på TV2 Sport 2.

Hvordan har forberedelsene inn mot Larvik-kampen vært?, Kenneth?                                                                                                                                                                                                                                                                                       – De har vært normale.  Alltid litt ekstra spenning inn mot første kamp etter er forholdvis langt opphold fra obligatoriske kamper.

Hvordan vil du beskrive årets Larvik-utgave?                                                                                                                                                                                                                                                                                      – På sitt beste er de veldig bra, de svinger litt som en del andre lag har gjort. Meget høyt nivå på en del av enkeltspillerne. Fint konsept som kreves gode forberedelser for å stå imot.  

Anser du dette som en vrien bortekamp?

Som tidligere nevnt er dette den første kampen etter en lang periode uten obligatoriske kamper. Så Larvik borte kan bli en skikkelig tøff match. Tror nok det er viktig å ikke tenke stilkarakterer på alt. Her må vi fighte best i 2x 30 min. Spille klokt og fornuftig å ikke la iveren ta overhånd. Legge fokuset på hva vi skal gjøre for at vi skal ta med oss 2 poeng hjem til Hamar

– Endelig er det i gang igjen med tett kampprogram, føler du det blir en stor overgang fra en «rolig høst»?                                                                                                                                                                                                                                                                                       – Dette har vi alle gledet oss til siden i sommer. Det er kampene vi trener for hver uke. Så endelig vil jeg si. De fleste spillerne vi har i stallen har vært med på dette flere sesonger. Nå skal vi få ut potensialet, sammen skal vi sørge for å bli bedre og bedre hver uke. Det viktigste er å ta en kamp av gangen. Være til stede for at prestasjon skal skape god utvikling gjennom hele perioden, sier Kenneth Gabrielsen.

Onsdag spiller Storhamar hjemmekamp mot Molde. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden. Vi gleder oss til å se deg i hallen!