Storhamar tapte mot Larvik – Storhamar

Storhamar tapte mot Larvik

(Larvik – Storhamar 32-26 ) Storhamar tapte med seks mål borte mot Larvik lørdag kveld.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen advarte før kampen at det fort kunne bli en tøff bortekamp, og det ble det.

Larvik gikk offensivt til verks i forsvar.

Kampens første scoring kom først etter 3,30 minutter. Etter 14 minutter ledet Storhamar 8-7. Storhamar ledet 10-9 etter 17 minutter og 12-10 etter 22 minutter. Larvik tettet igjen luka og kunne gå til pause med ledelse 16-15.

TAP: Mathilde Rivas-Toft, Ane Cecilie Høgseth og Storhamar fikk ikke med seg poeng i bortematchen mot Larvik.

Storhamar ledet 19-17 tre minutter ut i andreomgang, men Larvik slo tilbake nok en gang. 14 minutter ut i omgangen ledet Larvik 24-20.

Med 10 minutter igjen å spille ledet Larvik 27-22. Ni minutter før slutt var Storhamar tre mål bak (24-27). Med syv minutter igjen lå de fremdeles tre bak (26-29). Larvik kunne til slutt dra det hele i land. Storhamar tapte dermed sin andre kamp for sesongen.

Neste hjemmekamp er onsdag når Molde kommer på besøk til Boligpartner Arena.