Storhamar slo Odense 30-27 – Storhamar

Storhamar slo Odense 30-27

(Odense – Storhamar 27-30) Storhamar vant med tre mål over Odense i en treningskamp i Danmark tirsdag kveld.

Storhamar ledet 6-5 etter åtte minutter. Fem minutter senere var Storhamar i føringen med 7-6. Lagene fulgte hverandre gjennom hele førsteomgangen, og ved pause ledet Storhamar 13-11.

TIMEOUT: Storhamar leverte en god kamp borte mot Odense. F.v: Anniken Obaidli og Olivia Löfqvist.

I andreomgang ledet Storhamar 15-13 etter fem minutters spill. 13 minuter ut i omgangen var Storhamar i ledelsen 20-17, og etter 18 minutter ledet Storhamar 23-21. Storhamar dro i land seieren og vant 30-27 i kampen som ble spilt i Vissenbjerg.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen sa dette etter kampen:

– Det var en veldig fin kamp. Jeg er veldig fornøyd med det meste, og dette var store steg opp fra kampen mot Aarhus mandag da vi egentlig lurte på hva vi holdt på med.

– Vi hadde en god trening sammen med Ikast i går. Det satte en bra standard. Vi har jobba godt, og i dag fikk vi et strålende utbytte. Det var mange tøffe dueller mot gode spillere på Odense. Vi hadde flyt i angrep. Til tider var det veldig, veldig bra. Også i forsvar var vi meget gode i perioder. I tillegg hadde vi gode målvakter, så dette er et utsøkt utgangspunkt å jobbe videre fra, sier Kenneth.

Han er klar på at alt er nullstilt etter forrige sesong der Storhamar tok gull i European League.

– Det er historie nå. Nå skal vi inn i en ny sesong. Vi har ting å utvikle oss på. Men til syvende å sist handler det om å være 100 prosent til stede. Mot Odense i kveld var det veldig mange plusser. Jeg er veldig fornøyd. Det var mye bra av enkeltspillere, og det var mye bra kollektivt, sier Gabrielsen.

Storhamars målscorere: Ane Cecilie Høgseth 2, Mathilde Rivas-Toft 5, Kristin Venn 4, Tina Abdulla 3, Mia Solberg Svele 3, Line Ellertsen 1, Anniken Obaidli 8, Kjerstin Boge Solaas 2, Olivia Löfqvist 2.

Torsdag er det nok en treningskamp, mot Ikast.

Det nærmer seg seriestart. Lørdag 31. august kommer Vipers til Hamar og OBOS Arena. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.