Raasok: – Det er mulig å slå Vipers i år – Storhamar

Raasok: – Det er mulig å slå Vipers i år

Eli Marie Raasok (27) mener Storhamar kan vinne mot Vipers denne sesongen.

– Vi har spilt sammen ett år til. Vi slo endelig litt gjennom i Europa forrige sesong, og det tror jeg det er en grunn til. Så at det er mulig å slå Vipers i år, det er det helt sikkert. For vi er blitt bedre, sier Storhamar-målvakt Eli Marie Raasok.

Og fortsetter:

– Det er mange av oss som har vært med på en reise fra så vidt å karre seg til Europa-spill, så fikk vi erfaring i Champions League, før ett år ned igjen i Europa League hvor vi fikk maks ut av det. Og nå er vi tilbake der vi ønsker å være. Vi har jo tatt steg for steg, og neste steg er Vipers.

– Føler du dere var nærmere Vipers i fjor enn dere har vært før?

– Ja, det synes jeg. Selv om resultatene varierte fra kamp til kamp, så synes jeg vi var nærmere å slåss mot dem. I noen kamper ble vi kanskje litt feige, og det er det vi ønsker å få vekk, at vi skal legge vekk respekten, påpeker Storhamar-målvakten.

– I mange av kampene mot Vipers har dere hengt greit med en god stund, så har de rykket fra utover i andreomgangen. Hva tenker du rundt det?

– Ja, det har jo egentlig vært sånn. At det har vært forholdsvis jevnt frem til kort tid igjen. Jeg vet ikke hva som ligger bak det. Men nå har vi stått i det så mange ganger at det må være mulig å gjøre noe med, svarer Eli Marie Raasok.

SPENT: Det nærmer seg seriestart for Eli Marie Raasok og Storhamar.

– Det nærmer seg seriestart, kribler det litt i magen?

– Ja, det skal bli godt å komme i gang. Det er greit med oppkjøring, bare det ikke varer så lenge. Det er mye hard trening, og det er jo kampene vi trener for, så det skal bli godt å komme i gang.

– Hva føler du er det «siste lille» som mangler før det braker løs?

– Vi skal jobbe opp en kollektiv tro på at vi skal gjøre litt underverker, rett og slett.

– At dere vant European League i mai, gjør det noe med dere i inngangen til en ny sesong?

– Jeg vet ikke helt hvor mye gjør. men vi har i hvert fall litt tro på at ting kan gå da. Vi er vant til å være nest best, og endelig så skjedde det noe med det, svarer Eli Marie Raasok.

Storhamar møter Vipers i serieåpningen i OBOS-hallen 31. august kl. 16.45. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.

Denne artikkelen er sponset av Credo-gruppen