Tap mot Ikast: – Her har vi mer å gå på – Storhamar
TRENINGSKAMP: Anna Klausen Jacobsen, Line Ellertsen, Eli Marie Raasok og resten av Storhamar-gjengen møtte Ikast i treningskamp torsdag.

Tap mot Ikast: – Her har vi mer å gå på

(Ikast – Storhamar 28-23) Storhamar spilte sin tredje treningskamp på fem dager da de tapte fem mål mot det danske topplaget Ikast torsdag.

Storhamar spilte uavgjort mot Aarhus søndag, tirsdag ble det tremålsseier over topplaget Odense. Torsdag var det kamp mot nok et topplag. Nemlig Ikast.

Ikast ledet 4-3 etter ni minutter. Hjemmelaget rykket fra og ledet 8-3 etter 14 minutter. Storhamar spiste seg innpå og lå tre mål bak etter 21 minutter 6-9).

Etter 27 minutter ledet Ikast 14-8, og lagene gikk til pause på stillingen 14-10 til Ikast.

Syv minutter ut i andreomgangen ledet danskene 18-11, og 11 minutter ut i omgangen var stillingen 20-13 til Ikast. 15 minutter før slutt var Ikast i føringen 20-15. Seks minutter før slutt ledet Ikast 25-20, og danskene vant matchen 28-23.

– Vi får kjenne på en annen fysikk enn hva vi er vant til. Jeg synes vi står godt opp i etablert forsvar og periodevis spiller vi godt fremover, men her har vi mer å gå på, sier Storhamar-målvakt Eli Marie Raasok, som synes treningsleiren i Danmark de siste dagene har gitt et godt utbytte.

– Vi har fått mye taktisk trening ut av oppholdet. God kamptrening og sparring – og svar på hva vi må jobbe med videre, sier Eli.

Husk seriestart mot Vipers lørdag 31. august kl. 16.45 i OBOS Arena. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.