Kenneth etter tap mot solid CSM:-lag – Vi tar steg for steg – Storhamar

Kenneth etter tap mot solid CSM:-lag – Vi tar steg for steg

(CSM Bucuresti – Storhamar 32-28) Storhamar tapte med fire mål på bortebane mot et meget godt rumensk lag.

Det var en jevn åpning på kampen. Etter åtte minutter var det 8-8. Så rev rumenerne til seg en tomålsledelse (9-7). Etter 19 minutters spill var CSM Bucuresti i føringen 11-19, og lagene gikk til pause på stillingen 17-15 til CSM Bucuresti.

I andreomgang var det hjemmelaget som startet best, og etter ni minutter ledet de 22-17. Etter 12 minutters spill ledet rumenerne 22-18. Storhamar klarte ikke å kneppe innpå, og etter 20 minutter var laget fra den rumenske hovedstaden i ledelsen 26-20. Kampen endte med 32-28-seier til CSM Bucuresti.

Mathilde Rivas-Toft ble Storhamars toppscorer med sju mål.

– Jeg synes førsteomgangen var ok, men vi hadde perioder der vi ikke klarte å steppe opp mot angrepet til CSM. De har gode og store spillere, kommenterte Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen på pressekonferansen etter kampen.

– I andreomgang hadde vi en dårlig start. Vi kom inn i det, men det var for sent. For oss er det viktig å holde oss inne i disse matchene. Turneringen har et høyere nivå enn i European League, men vi tar steg for steg, og vi blir litt bedre for hver kamp, sier Kenneth videre.

Storhamar spilte 29-29 mot franske Metz i den første kampen i Champions League. Storhamar får besøk av ungarske FTC Rail-Cargo i OBOS Arena søndag klokken 14.00. Ungarerne står med full pott etter to kamper.

HJEMMEKAMP KOMMENDE SØNDAG: Tonje Enkerud, Ane Cecilie Høgseth og Storhamar får ungarsk besøk søndag 22. september når FTC Rail Cargo kommer til Hamar.

CSM Bucurestis danske trener Helle Thomsen skrøt av Storhamar på pressekonferansen. Hun trente Nantes i fjor, og Storhamar slo det franske laget i semifinalen i European League i mai.

– Storhamar er et godt lag. De har slått Vipers i sesongstarten, og de har tatt poeng mot Metz. Vi visste det ville bli tøft, men vi gjorde en god kamp, vi hadde mye tempo, sa Thomsen.

KAMPRAPPORT

Neste hjemmekamp er i Champions League mot FTC Rail Cargo, som står med full pott etter to kamper. Billetter kan du sikre deg HER