Storseier mot Fana etter meget sterk andreomgang – Storhamar

Storseier mot Fana etter meget sterk andreomgang

(Fana – Storhamar 20-35) Storhamar er fremdeles ubeseiret i Rema 1000-ligaen.

Fana åpnet best og ledet 3-0 etter fire minutter. Anniken Obaidli satte inn Storhamars første scoring i kampens syvende spilleminutt. Ti minutter ut i kampen var stillingen 4-4. Minuttet senere var Storhamar i ledelsen for første gang i matchen. Etter 20 minutter ledet Storhamar 8-6, og lagene gikk til pause på stillingen 14-10 til Storhamar.

I andreomgang startet Storhamar solid. Etter fem minutter var Storhamar i ledelsen 20-11 etter mye bra spill. Ti minutter ut i omgangen ledet Storhamar 24-13.

Det fløt bra for Storhamar som var i føringen 29-16 19 minutter ut i andreomgang. Storhamar vant kampen 35-20.

SEIER: Ingeborg Storbæk Monné og Storhamar slo Fana 35-20 onsdag kveld

– Starten på kampen var strykkarakter når det gjelder energi og entusiasme. Før kampen snakka vi om at Fana kunne være bedre oss på det. Vi visste hva de kom med, men vi var ikke klare. Så det ble mye slurv og rot. Men det var en meget god andreomgang. Vi fikk prøvd ut forskjellige ting. Det er viktig for oss å trene på noen situasjoner som vi må utvikle i spillet vårt. Vi fikk kjørt 7 mot 6, som så ganske bra ut til tider, og vi fikk kjørt en del andre ting. Det er ganske tøft å spille kamper mellom kampene i Champions League. Det visste vi. Og vi jobber med det. Vi lærer av det og tar med oss referansene vi får. Det sitter i huet, kroppene er fine, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Og legger til:

– Jeg er veldig fornøyd med Anna (Klausen Jacobsen) og Ingeborg (Storbæk Monné) i dag. De scoret totalt åtte på åtte avslutninger, det er meget bra. I tillegg hadde Vilde (Klaussen) noen fantastiske redninger. Hun har vært veldig fin å ha i gruppa lenge, men spesielt nå som June (Krogh) har vært litt ute. Vilde har gjort en fantastisk jobb med treningsarbeidet, og i dag leverte hun med bravur, sier Kenneth.

KAMPFAKTA
Fana – Storhamar 20-35 (10-14)
Seriekamp Rema 1000-ligaen
Storhamar:
Eli Marie Raasok, Vilde Klaussen – Ane Cecilie Høgseth 1, Ingeborg Storbæk Monné 3, Mathilde Rivas-Toft 1, Kristin Venn 2, Tina Abdulla 2, Tonje Enkerud 2, Olivia Löfqvist 5, Mia Solberg Svele 4, Anna Klausen Jacobsen 5, Line Ellertsen 2, Anniken Obaidli 6, Kjerstin Boge Solaas, Oda Mastad 2
Toppscorer Fana: Lina Mossestad 4
Utvisninger: Fana ingen, Storhamar ingen
Dommere: Alexander Sæthern og Sindre Bjørheim
Tilskuere: 469 i Fana Arena

Neste hjemmekamp er i Champions League mot FTC Rail Cargo, som står med full pott etter to kamper. Billetter kan du sikre deg HER