Slo tilbake etter dårlig start: – Storhamar er farlige for alle lag – Storhamar
PRESSEKONFERANSE: Kenneth Gabrielsen, Mia Solberg Svele, Orlane Kanor og Alan Heine etter pressekonferansen i OBOS Arena.

Slo tilbake etter dårlig start: – Storhamar er farlige for alle lag

(Storhamar – FTC Rail-Cargo 21-27) Storhamar scoret sitt første mål etter ti minutter. Det ble avgjørende mot topplaget FTC Rail-Cargo.

Gjestene fra Ungarn ledet 5-0 etter ni minuter. Ane Cecilie Høgseth satte inn Storhamars første scoring etter 10 minutter. Fem minutter senere ledet FTC Rail-Cargo 8-2. Storhamar slet i angrep. Men så begynte det å løsne fremover, og Storhamar spiste seg innpå. To minutter før pause lå Storhamar fire mål etter (9-13).

Lagene gikk til pause på stillingen 14-11 til ungarerne.

Syv minutter ut i andreomgang var Storhamar bare ett mål bak FTC Rail-Cargo (14-15). Men så rykket ungarerne fra igjen og ledet 19-16 etter 20 minutter. Fire minutter før slutt var Storhamar fire mål bak, 19-23.

FTC vant kampen 27-21 og har dermed seks poeng på de tre første kampene. Storhamar har møtt tre sterke lag i starten og står med ett poeng.

TRENERKOLLEGER: Allan Heine og Kenneth Gabrielsen i samtale før kampen.




KAMPRAPPORT FINNER DU HER

– Jeg synes FTC er et meget bra lag, og forsvaret deres i førsteomgang var strålende. Jeg tror vi slet mye, fordi de var veldig forberedt. Jeg synes forsvaret vårt var bra, men de har mange gode spillere, Kanor og Dmitrieva er ikke lett å stoppe. FTC kommer til å spille Final4, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Jeg synes vi startet kampen ganske sterkt i forsvaret vårt. Og så har Storhamar alltid disse minuttene hvor de kjemper tilbake og viser virkelig høyt nivå. Og dette kom de med i siste periode av første omgang. Så det var litt av en advarsel for oss.Vi er veldig fornøyde. Storhamar er et sterkt lag, og er være farlige for alle lag, sier FTC-trener Allan Heine.

Storhamar-spiller Mia Solberg Svele sa dette etter kampen:

– Det er alltid gøy å spille mot de beste lagene, og vi visste at det ville bli knallhardt fra start. Det var gøy å spille mot et annet forsvar enn vi er vant til. Jeg synes de er veldig flinke med fotarbeid og alt. Men det var en morsom kamp å spille – og vi tar med oss ​​alt bra.

Storhamars toppscorer var Kristin Venn med seks fulltreffere. 1187 tilskuere var i OBOS Arena.