– Vil ikke bytte det bort mot noe som helst – Storhamar

– Vil ikke bytte det bort mot noe som helst

Storhamar er inne i en hektisk kampperiode. Onsdag kommer Haslum til OBOS Arena, og vi spanderer halve billetten

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen ser frem til onsdagens seriekamp. Samtidig påpeker han det er krevende å sjonglere mellom Champions League og seriekamper.

– Midtukekamp mellom to bortekamper i Champions League er hverdagen. Vi synes det er morsomst å spille kamper, så vi gleder oss til å få besøk av Haslum. Jeg skal på ingen måte lyve, det er meget krevende for alle å spille Champions League.Men vi vil på ingen måte bytte det bort mot noe som helst, sier Kenneth.

ONSDAGENS KAMP HAR AVKAST KL. 18.00. Det er halv pris på billetter. HER kan du sikre deg billett.

– Jeg har akkurat sett en del på Haslum nå. Det er et meget samspilt og spennende ung lag. De løper mye og spiller enkelt og meget effektivitet. Jeg har ikke fått sett stort av Haslum før nå. Jeg har også lagt merke til et par enkeltspillere som har bemerket seg litt ekstra. En flink målvakt i Thea Granlund. Og et stort talent på venstreback i Marie Medhus. Så spiller jo også Andrea Holmsveen Moen der som var i vår elitestall for noe år siden som ser meget skarp ut. Det er først og fremst et kollektive Haslum vi skal forberede oss på. Det er et ungt og uredd lag. Det viktigste viktigste er selvfølgelig å ta poengene. Vi regner også med det kommer noen tilskuere, så vi skal fremstå meget solide i alle  spillets faser, sier Kenneth Gabrielsen.

GOD STEMNING: Line Ellertsen, Anna Klausen Jacobsen, Eli Marie Raasok og resten av Storhamar-gjengen har hjemmekamp mot Haslum onsdag.

– Det er alltid spennende å møte et nyopprykket lag. Selv om de ikke har tatt noen poeng ennå, synes jeg Haslum har levert noen gode kamper. Jeg håper det kommer masse folk i hallen – og at det blir en god kamp, sier Storhamar-spiller Anna Klausen Jacobsen.

– Hvilke spillere må dere være ekstra oppmerksomme på?

– Haslum har en veldig aktiv venstreside som gjør mye, de har en venstre kant som har scoret bra med mål og god linjespiller. Så det er absolutt spillere å følge med på og forberede seg på.

– Det er et hektisk program for tiden med mange kamper/reising, hvordan synes du dere takler det?

– Jeg synes det går overaskende bra. Det er en fin gjeng som trives godt sammen, så det gjør det lettere. Det er god tilpasning og opplegg fra reiselederne som legger til ette for at vi skal  prestere godt og ha det bra på tur.

– Hva gjør dere på reiser når dere har fritid?

– Vi gjør kanskje ikke så mye spennende når vi har litt fritid, det blir gjerne å slappe av eller litt skolearbeid for noen. Har vi tid, kan det være noen drar og ser litt rundt i byen der vi er.

Lørdag er det bortekamp mot Nykøbing Falster i Champions League.

Neste uke er det to hjemmekamper. Onsdag 16. oktober kl 18.15 er det NM-kvartfinale mot Vipers i OBOS Arena. HER KAN DU KJØPE BILLETTER. Søndag 20. oktober kl. 14.00 er det Champions League mot rumenske Gloria Bistrita. Laget vi møtte i finalen i European League i mai. HER KAN DU KJØPE BILLETTER

NM-KVARTFINALE: Mia Solberg Svele og Storhamar møter Vipers i kvartfinalen onsdag 16. oktober.