Oda bommet ikke én eneste gang – storseier til Storhamar – Storhamar
UBESEIRET: Oda Mastad, Ingeborg Storbæk Monné og Storhamar står med fire seire og en uavgjort så langt i serien.

Oda bommet ikke én eneste gang – storseier til Storhamar

(Storhamar – Haslum 30-19) Oda Mastad (27) var treffsikker da Storhamar vant med 11 mål over Haslum.

Storhamar ledet 14-10 ved pause i kampen som ble spilt i OBOS Arena. Seieren betyr at Storhamar fremdeles er ubeseiret i serien.

– Det var litt rotete kamp, egentlig. Jeg synes vi burde dratt i fra tidligere, men det var jo kanskje en typisk midtukekamp. Vi burde kanskje vært litt mer konsentrert gjennom kampen, men vi dro i fra til slutt og tar en grei seier, sier Oda Mastad.

Hun scoret åtte mål på åtte forsøk. Trønderen som kom til Storhamar fra Fana i sommer ble også kåret til banens beste spiller.

– Kan du si litt om hva som gjør det litt utfordrende å spille midtukekamper i serien mellom to Champions League-kamper?

– Det er litt vanskelig å si. Men det blir veldig mye håndball, det blir mye både psykisk og fysisk for folk. Man må koble på igjen hele tiden. Det er litt vanskelig å si. Men vi vet at disse kampene her i serien er like viktige som de i helgene, så man må være på i alle kamper. Vi er ikke så gode at vi kan spille på 60-70 prosent. Da er flere lag gode nok til å slå oss.

– Jeg gleder meg veldig. Nå har vi møtt lag som har spilt i Champions League i mange år. Nå møter vi et lag som er mer likt oss og som spilte i European League sist sesong. Det blir en tøff og gøy kamp, den blir like tøff som alle de andre. Jeg gleder meg veldig, sier Oda.

SEIER: Endre Fintland, Kenneth Gabrielsen og Storhamar tok to nye poeng i Rema 1000-ligaen onsdag.

– Jeg synes Haslum er et ungt lag som er veldig disiplinerte og som spiller fin håndball. Det er litt om motstanderen. Når det gjelder oss sjøl så får vi gått ganske billig i dag, og det var litt viktig. Det ble en grei seier til slutt, men vi kunne vært noen prosent sterkere. Men det var en trygg seier. Det er 11 plussmål og to poeng på kontoen, så det er jeg fornøyd med. Nå er det ikke lenge til neste match, og nå får vi sette fokus der, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

AUTOGRAFER: Anniken Obaidli var populær etter kampen.

KAMPFAKTA
Storhamar – Haslum 30-19 (14-10)
Storhamar:
Eli Marie Raasok, June Krogh – Ane Cecilie Høgseth, Ingeborg Storbæk Monné 2, Mathilde Rivas-Toft 2, Kristin Venn, Tina Abdulla, Tonje Enkerud 2, Olivia Löfqvist, Mia Solberg Svele 2, Line Ellertsen 3, Anniken Obaidli 6, Anna Klausen Jacobsen 5, Oda Mastad 8, Line Ellertsen 3
Toppscorer Haslum: Thea Andresen 5
Utvisninger: Storhamar 2×2 min, Haslum 4×2 min.
Tilskuere: 658 i OBOS Arena

Neste uke er det to hjemmekamper. Onsdag 16. oktober kl 18.15 er det NM-kvartfinale mot Vipers i OBOS Arena. HER KAN DU KJØPE BILLETTER. Søndag 20. oktober kl. 14.00 er det Champions League mot rumenske Gloria Bistrita. Laget vi møtte i finalen i European League i mai. HER KAN DU KJØPE BILLETTER