Tonje før vinn eller forsvinn mot Vipers: – Vi har lyst til å gå hele veien – Storhamar

Tonje før vinn eller forsvinn mot Vipers: – Vi har lyst til å gå hele veien

Tonje Enkerud tror på en fartsfylt kamp i onsdagens NM-kvartfinale mot Vipers i OBOS Arena.

– Det er jo det tøffeste vi kunne møte. Men jeg tror det blir en kul kamp, med mye tempo fra begge lag, sier Tonje Enkerud før onsdagens NM-kvartfinale mot Vipers hjemme i OBOS Arena.

HER KAN DU KJØPE BILLETTER

Storhamar kommer fra en meget sterk bortekamp mot Nykøbing Falster i Champions League. Storhamar lå under med seks mål 17 minutter ut i førsteomgang. Men Storhamar klarte å snu det hele og vant 33-28.

– Det er alltid bra å ha med seg en god følelse. Det gir selvtillit, så det skal vi ta med oss og bygge videre på, sier Enkerud.

– Hva blir viktigste fokus mot Vipers?

Det blir viktig å få satt et godt forsvar. De kommer med mye trøkk og mange dueller, så det blir viktig å stå godt bakover, sier Tonje, som ikke legger skjul på at NM er høyt prioritert.

– Det betyr mye for oss. Vi har lyst til å gå hele veien, og da må alle lag slås.

Tonje gikk glipp av hele fjorårssesongen på grunn av korsbåndsskade. Bakspilleren sier dette etter endelig å være tilbake i kamper:

– Jeg merker at håndballformen ikke er på topp, men jeg syns det blir bedre og bedre for hver uke som går. Det handler om å få nok repetisjoner, følelsen og flyten tilbake, sier Tonje Enkerud.

Les også: – Slo Vipers foran over 1800 tilskuere: – Det går ikke an å beskrive det jeg føler nå

JEVNT: Det var spennende da Kjerstin Boge Solaas og Storhamar møtte Vipers i serieåpningen. Storhamar vant 29-28.

NM-kvartfinale onsdag kl. 18.15 i OBOS Arena: Storhamar – Vipers HER KAN DU KJØPE BILLETTER

Førstkommende søndag er det nok en hjemmekamp. Da kommer rumenske Gloria Bistrita på besøk i Champions League. Det rumenske laget var Storhamars motstander i European League-finalen i mai. Da vant Storhamar med to mål og gikk til topps i Final4 etter en thriller av en kamp.

HER KAN DU KJØPE BILLETTER

DENNE ARTIKKELEN ER SPONSET AV: