– Ypperlig med en kort tur til Oslo – Storhamar

– Ypperlig med en kort tur til Oslo

Storhamar møter Oppsal i NM-semifinalen.

Trekningen av semifinalene i NM er klar. Storhamar spiller borte mot Oppsal, mens Tertnes fikk hjemmekamp mot Byåsen.

Semifinalene spilles onsdag 6. november.

– Jeg det er en fin trekning. Med så mange reiser dager vi har i løpet av sesongen var det helt ypperlig med en kortere tur til Oslo. Nå er det bare viktig for oss å være påskrudde og fortsette med det gode spillet både fremover og bakover. Det er rett og slett helt opp til oss selv hvor langt veien skal gå videre i NM, og vi skal gjøre alt for at den tittelen blir vår, sier Storhamar-spiller Tina Abdulla om trekningen.

Les også: Over 1300 tilskuere jublet med Storhamar

Storhamars neste hjemmekamp er førstkommende søndag mot Gloria Bistrita i Champions League. Det rumenske laget var Storhamars motstander i European League-finalen i mai. Da vant Storhamar med to mål og gikk til topps i Final4 etter en thriller av en kamp.

HER KAN DU KJØPE BILLETTER

– Det blir utrolig spennende. Jeg helt sikker på at de ønsker en revansje fra Final4-helgen. Det er et godt lag vi møter med mange gode individuelle spillere, og jeg synes de er enda skarpere nå enn det de var da vi møtte dem i mai. Samtidig har vi også løftet vårt spill, og blitt bedre. Jeg tror det blir en tøff match med høyt nivå og masse god håndball. Vi trenger at alle er på toppnivå i 60 minutter, men er helt sikker på at vi kommer til å gjøre en god kamp. Med det sagt, trenger vi masse hjelp fra tribunen, og håper så mange som mulig vil komme å heie på oss når vi kjemper om to nye poeng i Champions League. Jeg elsker å spille i en fullsatt OBOS Arena og håper det blir like god atmosfære som det har vært på mange av kampene i år, sier Tina Abdulla.