Gratulerer med sølvet alle sammen! Denne sesongen har vært veldig varierende for oss. Jeg tenker her på skader, litt sykdom, trenerskifte(r), stor belastning med Europacup, og få spillere som har spilt mye. At dette så langt har ført til cupfinale og sølv i serien er vi fantastisk glade for, og stolte av. Også er det litt sånn at det å få sølvet utdelt på hjemmebane var veldig veldig gøy, men det var allerede sikret, så den spontane gleden uteble litt. Den hadde vi til gjengjeld så det holdt etter den fantastiske seieren mot Vipers. Der var det ekte glede hos alle. Jeg hadde virkelig unnet flere å få vært der nede og oppleve det.

Nå står sesongens siste seriekamp for tur. I utgangspunktet en betydningsløs kamp for alle lag, både for Byåsen, for oss og for lagene rundt oss, men det er sånn at vi har mulighet til å oppnå endel resultater som vil være veldig godt gjort og spennende. Vi kan ta flere poeng enn noengang (det har vi allerede),vi kan oppnå den beste målforskjellen Storhamar har hatt, og vi kan bli laget som slipper inn minst mål i serien denne sesongen. Det ville vært veldig morsomt og en god bekreftelse på det vi driver med, inn mot ett spennende sluttspill.

Byåsen har gjort en over forventet god sesong, så det er ett vanskelig lag vi møte i morgen. Vi skal hindre dem i å få satt fart i spillet sitt også skal vi utfordre det etablerte forsvaret deres. Bakerst i mål, har de en verdensmester i Annick Lipman. Hun har vært Byåsen sin viktigste og beste spiller denne sesongen og vi må få hull på henne for at dette skal gå bra. Vi gleder oss veldig til kampen og til en sosial og fin busstur.

Etter denne kampen venter en drøy uke fri for jentene. I Tillegg skal 4 av våre fantastiske jenter på samling med rekruttlandslaget. De er så heldige å få seg en Frankrike-tur. Håper de får fint vær og en god treningsuke. Det er fullt fortjent med samlingen, for disse jentene har vært fantastiske denne sesongen. Ønsker alle en god kamp foran tv’n. Vi ses i sluttspillet.

Espen

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 1920