Avslutter sesongen med stil. – Storhamar

Avslutter sesongen med stil.

Vi avslutter årets Rema 1000-liga med vår tiende strake seier. På grunn av tiltak i forbindelse med corona-viruset ble kampen spilt for tomme tribuner. Kampen hadde også lite å si rent tabellmessig. Selv om stemningen utenfor banen kanskje ikke var som vi er vant med var det lite å si på jentenes innsats og vilje til å vinne.

Det blir en jevn start på kampen, og lagene følger hverandre tett frem til det er spilt omkring elleve minutter av første omgang. Da kommer Storhamar seg et par mål foran, og fester etterhvert et meget godt grep om kampen. Vi har en godt midtperiode og er oppe i en åttemålsledelse etter omlag 20 min.

Nok en gang presteres det mye godt angrepsspill, og spiller ut Byåsen gjentatte ganger. Vi spiller med bredde, tempo i både bein og ball samtidig som vi varierer godt og kommer til sjanser fra alle posisjoner. I tillegg får vi kjørt flere gode kontringer. Fra 20 minutter og ut omgangen klarer Byåsen å halvere Storhamar sin ledelse, men vi går til pause med en god 18-14 ledelse.

Byåsen får en bra start på andre omgang, og får de første to målene, men så setter Storhamar opp turboen igjen og scorer sju uten å slippe inn noen baklengs. Det ser svært solid og trygt ut med ledelse 28-18 etter halvspilt andre omgang, men etter en time-out fra Byåsen snur det hele. I løpet av de neste åtte minuttene klarer hjemmelaget å knappe inn forspranget til fire mål. Vi klarer å ta oss inn igjen og drar i land en 33-29 seier. Vår beste spiller blir Maja

Årets sesong har stort sett vært en skikkelig opptur sett med gule og blå øyne. Emilie blir ligaens toppscorer med 161 (!) mål. Vi innkasserer 38 poeng i årets seriespill, det beste noensinne, og vi slipper inn minst mål av samtlige lag denne sesongen!

Nå er det bare å vente på morgendagens avgjørelse angående sluttspillet.