Storseier i Trondheim. – Storhamar

Storseier i Trondheim.

Endelig fikk jentene ut litt av det som bor i dem! Vi trenere har ventet på at det skal løsne litt. Nå handler det om å gjenskape, slik at vi ser det ikke var noen tilfeldighet. I 1. omgang har vi en enorm midtperiode. Der stemmer det meste. Forsvaret er kompakt, Stine er meget god og jentene løper over Byåsen. Stine ender omgangen på 45%. Det kollektive angrepsspillet var også noen hakk opp. Vi går til pause med en 18-12 ledelse.

Pausen ble brukt til å minne om arbeidsoppgaver. Alt var som Kenneth hadde tegnet opp, det manglet bare å få ballen litt oftere i mål. Starten av 2. omgang er litt rufsete, og vi får ikke helt satt forsvaret som i 1. omgang. Stine er nære på noen baller, men får ikke helt treff. I denne perioden sliter vi litt fremover også, men heldigvis står Guro frem og tar noen viktige dueller.

Byåsen er nede på 4 mål ved ett par anledninger. Stine bytter så med Tonje. Dette sammen med at forsvaret våkner, gjør at vi tar helt lurven av Byåsen. Tonje ender på 83 en redningsprosent på 83! Forsvaret sitter, kontringene sitter og angrepsspillet løsner.I Adressa.no står det at «Byåsen ble valset over på hjemmebane» Akkurat i dag er jeg nok enig i det, de siste 20 min. Det var ordentlig morsomt å se jentene i dag.

Nå er det 70 timer til neste kamp.Det er dobbeltkamp i E-cupen hjemme mot Alba fra Ungarn. Tør vi håpe på ett nytt gruppespill? Vi gleder oss veldig. Dere kan følge kampene på HATV.