Kort referat fra kampen mot Gjerpen. Vi fikk aldri spillet til å flyte noe særlig i går. Det var litt halvveis i det meste vi foretok oss. Vi står fint i forsvar, men takler ikke ordentlig når satsingen først kommer. Vi løper godt i kontringene men er ikke besluttsomme nok i avslutningene. Vi spiller mange gode angrep, men er ikke flinke nok i avslutninga av egen aksjon.
Siste 10 minuttene i 1. omgang kobler vi ett lite grep om kampen og ser oss ikke tilbake. Forsvaret er bra og Lerstad spiller seg fint opp etter en halvveis start.

Det mest gledelige i dag er at Maja Jakobsen gjorde comeback. Flott å se henne tilbake på banen! Hu er ei klok dame som vi vil få stor glede av. Vi skal gi henne den tiden hu trenger for å komme seg i kampform, men at hun er foran skjema er det ingen tvil om. Tonje Lerstad fikk også 60 minutter på banen. Hu har vært ordentlig god på trening og vil nok blomstre mer, med mer spilletid.

At det blir 2 poeng på en kveld vi ikke er helt fornøyde med prestasjonen, er vi selvsagt veldig ydmyke og takknemlige for. Vi jobber på videre!

Tusen takk til våre kjære supportere som tok turen med oss på bussen, en Onsdag kveld. Jaggu fikk dere sett hele Oslo sentrum på vei hjem også, når alle tunnelene var stengt.

Vi ses!

Espen