Snart kampstart i Molde

Det går mot kampstart i Molde! Jentene har fått hvilt ut på hotellrommene sine, assistenten har rusla rundt i byen og Magnus har besøkt gamle kjente. Nå er det snart kampmat og møte, før vi drar opp i hallen for å spille mot Molde.

De siste 3 kampene kan alle se at vi har hatt en litt nedadgående kurve. At vi allikevel klarer å vinne 2 av disse 3, samtidig som vi klarte å få tapet i Bergen ned til 5 mål, viser styrke. Det kunne fort blitt stygt og over 10 mål der borte. Når vi har dette i bakhodet er det fint at jentene er kritiske til egen prestasjon og vil gjøre noe med det, samtidig som vi ikke skal male fanden på veggen, eller hva det nå heter….At supportere, tilskuere, sponsorer og andre rundt oss er litt kritiske lever vi fint med, og vi vil jo ha det engasjementet. Likegyldighet derimot, det er mye verre! Det har vi ikke opplevd enda, så da er det fint å bruke muligheten nå til å komme oss opp igjen og skape ett positivt trøkk rundt oss.

Jentene og trenerteamet har hatt ett godt møte denne uken, ett godt videomøte i går og en fin trening før avreise. Til kampen i kveld håper vi dette slår ut i en mer positiv Storhamar gruppe, som kommer med fart, trøkk, engasjement og humør. Vi skal stå samla uansett og ta de mulighetene vi får.

Molde begynner å se ut som det laget de skal være, med pengene som er spyttet inn, treneren de har og alle nye spillere som er hentet inn. Det betyr at de nå er det laget som er tippet på 2. plass. Det passer oss fint å ikke ha noe som helst press på oss akkurat nå. Poeng i Molde er ikke det man har regnet med før sesongen, så vi går inn her totalt uten press.

Kjør pent på Hamar. Har forstått at det er glatt der hjemme. Slå på TV2 Sport kl 1900 og kos dere inne i kveld.

Vi ses!

Espen