Smak litt på den

Jentene er priveligerte som får være med på dette. Jeg håper de skjønner det selv og at de klarer å tenke på det i morgen. Det skal selvsagt ikke prege jentene, men de må skjønne at det er mange som skulle gjort mye for å være i deres sted. Muligheten for å spille en NM finale er ikke alle forunt å være med på. Nå er vi én kamp unna og jeg håper jentene er klare for kamp.

Vi har forberedt oss godt til denne kampen. Jeg har sett 7 kamper og klippet fra flere av de kampene. Både NM kampene Flint har spilt mot Elite-lag og toppkamper i 1. divisjon, så ingen skal tro noen tar lett på dette her.

Jentene og vi rundt laget forstår at folk synes vi er favoritter i denne kampen. Det skal vi også være, så lenge vi spiller i BPA mot omtrent hvem som helst! Det som er «farlig» er alle rundt oss som snakker om Spektrum i romjula. Der er vi ikke. Og det er langt dit. Det må gjennomføres 60 virkelig gode minutter mot Flint. De er nemlig i semifinalen av en grunn. De er solide i forsvar, har en bra målvakt og gjør særdeles lite feil. De verner om ballen hver gang de har den, noe som fører til relativt lite kontringer imot, noe som vanligvis er vår styrke. 

Vi skal være tålmodige i begge ender av banen og spille vårt spill. Vi skal bestemme tempoet fra start og vi skal vise hvor lista ligger.

Jentene har trent godt og det ser ut som det er bra med overskudd i gjengen, etter en liten «frihelg».

Vi gleder oss voldsomt til kamp og håper Hamar folket kjenner sin besøkelsestid. Det er meldt om 2-3 busser med supportere fra Tønsberg. Vi kan ikke tape tribunekampen på hjemmebane, så her er det bare å ta med kjerringa/gubben, unger, naboer og alt annet som kan bråke!

Ses vi?

Espen