Vi tar imot Herning-Ikast til en skikkelig batalje i Boligpartner Arena i morgen. Danskene er allerede klare for avansement mens vi fortsatt er med og kjemper for en kvartfinaleplass i EHF-cupen. Alt ligger til rette for et intenst oppgjør.

I lagenes forrige møte ble det danske laget et par hakk for sterke for våre jenter, og vant med solide 34-27. Vi håper imidlertid at vi kan gi dem mer kamp hjemme i vår egen arena. Jentene viste klasse mot Lada forrige helg, og med en forhåpentligvis fullsatt hall med et iherdig hjemmepublikum satser vi på å få med oss poeng.

Dagens resultat, der Lada slår Bietigheim 30-25 på hjemmebane i Russland gjør at det russiske laget igjen er med for fullt i kampen om videre avansement. De klatrer med dette opp på andreplass i gruppa, på bedre målforskjell enn våre jenter. Bietigheim skyves ned på fjerdeplass, ett poeng bak. Det er derfor helt åpent hvem som klarer å kapre den siste kvartfinaleplassen.

Vår egen superving Emilie Hovden ligger per nå på fjerdeplass på toppscorerlista i EHF-cupen. Det er lave odds på at målkontoen vil fylles ytterligere i løpet av morgendagen. Kanskje kan vi få flere kunststykker både fra henne og resten av laget i morgen. Vi regner med det blir en fartsfylt kamp mellom to meget gode lag.

Da er det bare å krysse fingrene, håpe at publikum i Hamar kjenner sin besøkelsestid og at mange kommer seg i hallen og heier frem våre jenter til seier i morgen kl 17.00. Søndag 02.02 skal bli dagen da våre stjerner skinner klarest.